Jurnal Arădean, un ziar „cu de toate”

De Eugen Rogojan
Jurnal Arădean, un ziar „cu de toate”

Așa percep ziarul cititorii invitați, ieri, la redacția Jurnal Arădean pentru a-și ridica premiile de fidelitate.

O nouă lună, o nouă serie de câștigători ai premiilor de fidelitate. Ultimii norocoși ai acestui an au sosit din Arad, Sântana, Cermei și Vladimirescu, pentru a-și ridica premiul, în urma extragerii efectuate de Claudia Truțiu, director economic al companiei International Alexander, în urmă cu câteva zile.

Ziar pentru toată lumea

„Citesc ziarul local din 1977, deci sunt un vechi cititor și abonat. Premii am mai câștigat, cred că acum e a cincea oară. În ceea ce privește ziarul, sunt foarte mulțumit, are de toate, conține informații pentru toată lumea. Poate politica e prea multă, ne-am săturat să îi auzim pe unii acuzându-i pe alții”, spune Victor Mara, din municipiul Arad.

„A cincea sau a șasea oară câștig, anul trecut în noiembrie am luat premiul pentru Cuvinte Norocoase. Sunt mulțumit de ziar, în fiecare dimineață îl citesc împreună cu soția, îl împărțim în două, apoi facem schimb de părți. Suntem mulțumiți amândoi, abia îl așteptăm în fiecare dimineață”, se destăinuie Ioan Bogdan, din municipiu.

Nu am rămâne abonați”

„Referitor la Jurnal, consider că e un ziar bun. Sunt abonat de peste două zeci de ani și acum e a treia oară când câștig la Fidelitate. Articolele sunt bune, cum spuneau și ceilalți, poate e puțin prea multă politică. Dar în mare parte, ziarul este unul bun. Sportul e bine făcut. Ziarul e bun, altfel nu am rămâne abonați”, spune Cornel Draia, din Sântana.

„Abonament nici nu mai știu de când am, o mică perioadă am avut o întrerupere. S-au tot schimbat remizierii, dar acum la șapte și jumătate, când îmi beau cafeaua, ziarul e în poștă. Banii îi împart cu soția, pentru că abonamentul e pe numele meu, dar ea trimite talonul”, mărturisește Ioan Irimioaie, și el tot din Sântana.

Informată de…tata

„Tata are 82 de ani și îi place să citească ziarul foarte mult. Îl așteaptă în fiecare zi. Îi plac în special rubricile de sănătate, sportul, chiar citește tot ziarul. Eu nu îl citesc, vă mărturisesc, dar sunt informată de tata, care îmi povestește tot ce apare în ziar. Cred că nici dacă ar avea mai multe pagini, nu ar rămâne nimic necitit”, ne spune fiica lui Antonie Maghiș, din Cermei.

Bani de sărbători

În ceea ce privește recompensa de 200 de lei pe care fiecare dintre cei premiați a primit-o, aceasta și-a găsit deja locul în bugetul familiei. Cei mai mulți îi vor folosi pentru sărbătorile ce urmează. „Am o nepoțică, așa că banii vor merge pentru cadoul ei de Crăciun, își găsesc banii locul”, spune Victor Mara. „Îmi voi cumpăra ceva care să îmi amintească de Jurnal Arădean”, menționează Ioan Bogdan.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !