La o conferinta nationala

De Vasile Filip
Dezbateri interesante şi eficiente FOTO: FAN
Dezbateri interesante şi eficiente FOTO: FAN
UVVG, la Conferința Națională „Impactul eficenței energetice asupra mediului înconjurător”.

ARAD. Universitatea de Vest „V. Goldiș” în parteneriat cu Liceul Tehnologic de Transporturi Auto „H. Coandă” Arad, Colegiul Economic Arad și Asociaţia pentru Promovarea Valorilor Naturale si Culturale ale Banatului si Crisanei „EXCELSIOR” au organizat, zilele trecute, la Timișoara, Conferința Națională „Impactul eficenței energetice asupra mediului înconjurător” din cadrul proiectului „A Schools panel for High Energy Eficiency Product”, unde UVVG este lider național.

La lucrări au participat reprezentanţi ai liceelor tehnice și comerciale, elevi de liceu, universități, camere de comerț, vânzători, instalatori, producători, organisme publice, agenții de mediu, ONG-uri și alte persoane interesate de aceste teme.

Conferința a avut un real succes nu doar datorită numărului de participanți (peste 80) și a nivelului speakerilor, dar mai ales a interacțiunii invitaților cu publicul. Astfel, în afara prelegerilor existente, dialogul și discuțiile din cadrul workshopurilor au indentificat multe probleme, dar mai ales soluții.

„Soluțiile sunt aceleași pe care le promovează și proiectul și anume faptul că înainte de a investi în energii costisitoare putem face economie prin folosire de produse eficiente energetic, dar mai ales prin deprinderi simple” , ne-a declarat managerul de proiect Dan Ușvat, din cadrul Facultății de Științe Economice a UVVG.

„Esența proiectului este să educe, mai ales, viitorii consumatori, adică elevii” ( Dan Ușvat)

CITESTE SI:

La Conferinta Mondiala in Italia

UVVG, la conferinta in China0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !