Mai o lună la ajutoarele pentru încălzire

De Valentin Goran
8Comentarii
Mai o lună la ajutoarele pentru încălzire
Cererile pentru solicitarea ajutorului pentru încălzire pot fi depuse începând din 17 octombrie. Termenul limită este 20 noiembrie.

Urmare a comunicatului remis miercuri, 5 octombrie, de ULAL Arad, arădenii au fost informaţi greşit cu privire la data limită până la care pot fi depuse cererile pentru a primi ajutorul pentru încălzire. Data limită de depunere a dosarelor nu este 15 octombrie, așa cum vă anunțam în articolul „Liber la ajutoarele pentru încălzire”, ci 20 noiembrie, conform celor declarate de reprezentanții Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară – DDAC.

Mai bine de o lună

„Începând cu data de 17 octombrie, arădenii vor avea posibilitatea să depună cererile și declarațiile pe proprie răspundere pentru perioada sezonului rece noiembrie 2016 – martie 2017. În cazul în care nu vor interveni modificări ale legislației, acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței se va face începând cu luna noiembrie 2016, însă doar pentru cei care vor depune dosarele până pe 20 noiembrie. Arădenii care vor depune dosarul pe 21 noiembrie, vor primi ajutorul doar din luna decembrie până în martie 2017 și așa mai departe pentru fiecare lună ce urmează. Ulterior, vom comunica modul de organizare a activității de acordare a ajutoarelor de încălzire”, a precizat Cezar Jancă, șef serviciu DDAC.

Unde pot fi găsite cererile

Reprezentanții DDAC ne spun că arădenii care vor solicita ajutoare pentru încălzire pe gaz, lemn sau energie electrică vor putea ridica cererile, începând cu 17 octombrie, de la cele patru centre ale DDAC, respectiv: Micălaca, bl.108; strada Plevnei, nr.1 (Casa cu Lacăt); Calea Aurel Vlaicu, nr.224, Centrul de Zi pentru Vârstnici; strada Rodnei, bl.5, zona Confecții.
Arădenii care își încălzesc locuințele cu energie termică de la CET, vor putea ridica cererile pentru ajutorul de încălzire de la punctele CET din municipiu, respectiv: Calea Iuliu Maniu, nr. 65–67, lângă Uzina Electrică; Micălaca, bl.577, sc.B, parter; Calea Aurel Vlaicu, bl.8, parter.8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor