Manifest pentru judo

De Daniel Scridon
Manifest pentru judo
ARAD. De multe ori când auzim o poveste de succes sau citim undeva despre succesul de care a avut parte o persoană, ne gândim automat că este vorba despre noroc.

Însă, în realitate, în marea majoritate a cazurilor norocul nu a avut nicio legătură cu ceea ce au realizat persoanele respective şi la baza succesului lor au stat alţi factori, precum voinţa puternică de a nu te da bătut din calea eşecurilor, dorinţa puternică de a realiza ceva cu adevărat ceea ce şi-au dorit, lupta pentru a-şi îndeplini visurile, motivaţia, gândirea pozitivă de a nu renunţa până nu şi-au atins obiectivele, disciplina şi cel mai important ingredient necesar a fost este şi v-a fi mereu, perseverenţa.

Jigoro Kano a ales un lucru esenţial în viaţă, Calea şi apoi a urmato până la capăt, în ciuda necazurilor, obstacolelor şi dezamăgirilor, nu a renunţat niciodată, fiind convins că acel drum era cel bun, perseverenţa lui, fiind una din cheile succesului.

Perseverenţa reprezintă calitatea de bază a succesului, dacă perseveraţi suficient de mult trebuie să reuşiţi până la urmă ……şi tu poţi!

De ce ziua de 28 octombrie ? Această zi a fost aleasă de D-nul Preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Judo MARIUS VIZER , 28 octombrie, ziua de naştere a lui Jigoro Kano, fiind o zi anuală, de conştientizare cu privire la Judo, o zi pentru toţi Judoka din întreaga lume, pentru toate cluburile, federaţiile naţionale şi uniunile continentale care vor evidenţia măreţia Judo-ului.

Judoka Arădeni cât şi tehnicienii lor împreună cu ceilalţi colegi din conducerea cluburilor, doresc ca prin munca lor să ducă tradiţia mai departe, astfel ca să-şi poată păstra locul de cinste în ierarhia naţională a sportului românesc şi nu numai, să poată oferi în continuare bucurii suporterilor fideli şi tuturor arădenilor, a iubitorilor de sport în general.

Clubul Sportiv Municipal Arad (şef catedră Dorin Drîmbe), organizează de Ziua Mondială a Judo –ului, un antrenament cu uşile deschise: Sâmbătă 26.10.2013, sala de judo din Arad, aleea Predeal, între orele: 11-15. Toţi participanţii la acestă sărbătoare a Judo-ului, vor primi un premiu surpriză.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !