Mihai Găinușă, încântat de cartierul arădean Romana Residence. Iată ce l-a impresionat atât de mult!

Mihai Găinușă, încântat de cartierul arădean Romana Residence. Iată ce l-a impresionat atât de mult!

Cu ocazia cele mai recente vizite în Arad, îndrăgitul om de televiziune și radio, Mihai Găinușă s-a declarat absolut încântat de noul cartier de case Romana Residence, din zona Grădiște. A fost atât de încântat de toate avantajele pe care acest loc deosebit le oferă încât, recomandă tuturor celor aflați în căutarea unei case noi să aleagă Romana Residence Arad.

Fiind o persoană foarte activă și cu un program încărcat, Mihai Găinușă spune că este un om care apreciază conceptul de cartier rezidențial dedicat calității vieții, un loc în care să ajungi repede, să oferi familiei liniște și intimitate dar și să trăiești înconjurat de natură.

Este un lucru pe care și noi arădenii îl cunoaștem, deoarece drumul lung spre casă, spațiul limitat dintr-un apartament la bloc, lipsa locurilor de joacă sigure dar mai ales lipsa aerului curat ne împedică să ne bucurăm cu adevărat de farmecul vieții. Așadar, cartierul de case Romana Residence devine o alternativă tot mai căutată. Dovadă sunt și zecile de familii care au ales să se mute aici, spune Dorin Cura, Director Marketing Vânzări!poza-interior-articol1

Beneficiile reale pe care Romana Residence le oferă sunt multiple însă, ceea ce impresionează cu adevărat este grija față de cei care locuiesc aici, o grijă materializată prin următoarele avantaje:

Romana Residence este un cartier nou, singurul localizat efectiv în oraș. Timpul pe care fiecare dintre noi îl avem la dispoziție pentru cei dragi este tot mai prețios, de aceea, să poți să ajungi în doar câteva minute acasă este extrem de important,” a spus Mihai Găinușă, în momentul în care a ajuns din Podgoria în Romana Residence, în doar 5 minute. Acesta este în fond, și motivul pentru care dezvoltatorul a ales să construiască în zona de Nord a orașului, zona cu cel mai facil acces către centru și restul cartierelor arădene.

În Romana Residnece ai propria liziera autentică și parc natural. Întreg ansamblul rezidențial este înconjurat de o lizieră autentică formată din diverse specii de plante și copaci deosebiți dar și un parc generos, dedicat atât copiilor prin spațiile de joacă amenajate cât și adulților prin spațiile de relaxare din lizieră. Imaginează-ți o după amiază relaxantă de vară în care te plimbi prin propriul parc, personalizat cu hamac, foișor, băncuțe sau cort de indieni și o căsuță în copac, toate atât de iubite de cei mici iar tu încărcându-ți bateriile în cel mai plăcut mod posibil. Este tot ce ai nevoie!poza-interior-articol2

Romana Residence îți oferă liniște și siguranță deplină. ”Intrarea securizată în cartier, supravegherea video, limitarea vitezei și a accesului străinilor, toate sunt menite să ofere un mediu sigur rezidenților noștri”, spune Florina Dănila, Director General Executiv. ”Mai mult, prin retragerea de la șosea, zgomotul mașinilor este aproape inexistent, copii se pot juca în siguranță iar părinții se pot relaxa și ei în liniște.”

Un loc în care trăiești relaxat. ”În Romana Residence Arad, relaxarea-i relaxare,” încheie Mihai Găinușă, iar noi suntem perfect de acord cu acesta, de aceea te invităm și pe tine să programezi o vizită în Romana Residence, să îți alegi casa la care visezi și să te bucuri cu adevărat de o viață frumoasă.

Află mai multe detalii la 0728 458 458 / 0720 400 289 / 0736 300 400 sau pe www.romanaresidence.ro

poza-interior-articol3