Mircea Pereş: atitudinea lui Falcă faţă de proteste este revoltătoare

De Simion Todoca
27Comentarii
Mircea Pereş
Mircea Pereş
Liderul partidului Alternativa de Vest, Mircea Pereş, îl acuză pe primarul Aradului, Gheorghe Falcă, de „tupeu” în abordarea manifestaţiilor de stradă.

„Întrucât primarul Aradului și-a făcut simțită prezența în public, nu putem să nu ne mirăm de tupeul manifestat de domnia sa. Exponentul cel mai de seamă al clasei politice, „singurul politician adevărat”, cum singur se caracteriza, „singurul care știe cum se face politică”, tot după propria caracterizare și, deasemenea, ultimul baron local, asta o spunem cu toții, a ieșit să lămurească el ce e cu mișcările acestea de stradă. Cu această ocazie am aflat că protestele sunt doar împotriva ….PSD – ului ! Am mai aflat că dânsul este unul dintre cei care, în calitate de șef al studenților a participat la demonstrații de stradă și că, evident, el știe mai bine cu ce se mănâncă aceste proteste. Ne mai explică edilul că la Arad nu se dorește schimbare, ci doar așa , de amorul artei au ieșit unii să protesteze „din spirit de solidaritate”. Ne mai edifică același personaj cu privire la faptul că PDL și PNL au fost exponentul binelui în România și că singurii care au furat și au mințit sunt cei de la PSD. Lecțiile predate sunt nenumărate și ne-am oprit din lectura interviului din cauza furiei resimțite.
Spre informarea domniei sale, la Arad au fost 1000 de oameni în stradă și au strigat împotriva lui Falcă și a întregii clase politice nu doar a PSD -ului. Protestatarii au fost în marea lor majoritate tineri al căror viitor a fost furat cu rândul, mai întâi de PSD, iar mai apoi de PDL și PNL. PDL –ul și PNL –ul s-au aflat mai mereu la guvernare, ei fiind responsabili la un loc cu PSD – ul de devalizarea țării. Mita dată în dosarul Microsoft, mita în dosarele de despăgubiri de la ANRP, jaful de la autostrăzi, gala Bute, toate sunt isprăvi ale PDL, comisioanele încasate de PDL prin Elena Udrea, postacii plătiți de PDL și enumerarea ar putea continua la nesfârșit. Despre oamenii promovați de PDL, ce să mai vorbim?! Singura calitate a acestora a fost că erau obedienți.
ADV apreciază că mai important ar fi fost ca domnia sa să iasă și să își dea demisia „din spirit de solidaritate cu restul clasei politice”. Sau, putea domnia sa să explice de ce sună prin redacțiile ziarelor pentru a opri de la difuzare anumite materiale. Sau, putea domnia sa să explice dacă și de ce, în Arad, sunt cluburi care funcționează fără niciun fel de autorizare. De ce pistele de biciclete sunt trasate pe mijlocul drumului și pe unde vor mai circula mașinile ? De ce se permite magazinului Kaufland să dea peste cap tot traficul de pe arterele principale ale Aradului prin intrările de pe Clea Aurel Vlaicu și Radnei în timp ce alte societăți nu primesc permisiunea nici de a muta un centimetru de asfalt de pe domeniul public? Vestitul studiu de fluidizare a traficului, plătit din bani publici, relevă ca soluție de fluidizare crearea unor căi de acces pe cele mai circulate artere ? Lucrările de o deosebit de proastă calitate, cine răspunde pentru ele? Erau atâtea subiecte pe care le putea aborda și explica primarul Falcă și toate erau mai interesante decât subiectele tratate de acesta. Lecțiile de democrație venite din partea unui personaj care a interzis manifestațiile publice, care nu permite nici măcar o altă opinie decât cea proprie, nu sunt bine venite și ne revoltă”, spune fondatorul singurului partid regional înfiinţat la Arad.27Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor