Moisiști de top la Franceză și Germană

Moisiști de top la Franceză și Germană
Recoltă bogată de premii pentru elevii de la Colegiul Național „Moise Nicoară” la Olimpiada Națională de Limba Franceză și la Olimpiada Națională de Limba Germană.

În lotul Aradului la Olimpiada Națională de Limba Franceză desfășurată la Gura Humorului, judeţul Suceava, au participat, de la Colegiul Național „Moise Nicoară”, Roman Paula Andreea, clasa a VIII-a, Bonca Liana, clasa a VII-a, Alexa Oana Eliza, clasa a IX-a, Călbează Adela Alice, clasa a X-a, Miloș Alexandra, clasa a XII-a. Pregătite de profesoarele Filip Adriana, Ungur Lucia și Radu Mihaela, elevele de la Colegiul Național „Moise Nicoară” s-au întors cu rezultate frumoase și cu o recoltă bogată de premii. Eleva Bonca Liana, cu 97 de puncte din 100, a obținut Mențiune MEN, celelalte patru eleve obținând Mențiuni acordate de ISJ Suceava. Eleva Miloș Alexandra, clasa a XII-a, aflată pentru ultima oară la o olimpiadă de limba franceză, deținând deja un palmares frumos de premii și mențiuni din anii precedenți, a reușit performanța de a obține două premii la această ediție: Mențiune ISJ Suceava și Premiu Special pentru originalitate în traducere acordat de MEN. De asemenea, eleva Miloș Alexandra, pregătită de prof. Filip Adriana, s-a clasat pe locul 6 la proba orală din concurs, cu un punctaj de 94,25 puncte.

La Olimpiada Națională de Limba Germană desfășurată la Piatra-Neamț, de la Colegiul Național „Moise Nicoară” au participat: eleva Micu Andrada, clasa a X-a E, pregătită de prof. Bartus Timea și elevul Nedea Rareș, clasa a IX-a C pregătit de prof. Waldvogel Brigitte. În urma concursului, elevul Nedea Rareș a obținut o Mențiune MEN.

„Rezultatele lor ne motivează şi ne inspiră în a pregăti şi alţi elevi pentru performanţe deosebite la limbi străine”, a declarat Adriana Filip, şefa catedrei de limba franceză şi limba germană.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !