Mostenire mai mica pentru judet

De Alin Gherasim
2Comentarii
Mostenire mai mica pentru judet
ARAD. Consiliul Judeţean Arad (CJA) continuă înscrierile în CF a drumurilor judeţene. Pentru a clarifica situaţia juridică a suprafeţelor de teren ocupate de drumuri, CJA a încheiat un contract cu o firmă care execută servicii topografice şi cadastrale.

În urma măsurătorilor, se pare că „moştenirea” judeţului va fi diminuată. Mai precis, pentru două dintre şosele erau calculate suprafeţe mult mai mari decât cele reale. „Pentru două dintre tronsoanele de drumuri judeţene au fost întocmite documentaţii cadastrale de primă înscriere în cartea funciară pe o suprafaţă a drumului judeţean care, pe lângă partea carosabilă şi acostament, cuprindea şi podeţele şi trotuarele din cadrul localităţilor mai sus menţionate. Având în vedere faptul că podeţele şi trotuarele aparţin domeniului public al localităţilor, este necesară corectarea înscrierilor în cartea funciară, astfel încât suprafaţa intabulată să cuprindă exclusiv partea carosabilă şi acostamentul drumului judeţean”, se arată într-un proiect de hotărâre al CJA. Ca atare, consilierii sunt chemaţi să aprobe noile valori ale şoselelor cu probleme: pentru tronsonul de drum situat în intravilanul localităţii Fântânele se propune diminuarea suprafeţei de la 48.849 metri pătraţi la 9.312 metri pătraţi, iar pentru tronsonul situat în intravilanul localităţii Aluniş se propune diminuarea suprafeţei de la 55.230 la 16.568 metri pătraţi.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor