Muncitorii de la drumuri i-au mutat maşina fără să-l anunţe

De M.B.
17Comentarii
Muncitorii de la drumuri i-au mutat maşina fără să-l anunţe
Muncitorii care reabilitează strada nu au anunţat începerea lucrărilor şi au mutat maşina unui arădean la jumătate de kilometru distanţă, fără să-i spună.

Un arădean care a lipsit câteva zile din oraş a avut parte de o surpriză neplăcută la întoarcere. Bărbatul îşi parcase autoturismul pe strada Nicolae Grigorescu, unde locuieşte şi unde plăteşte abonament de parcare, dar când a revenit acasă nu şi-a mai găsit maşina. Proprietarul s-a temut că a fost victima hoţilor şi a vrut să depună plângere la Poliţie, însă a aflat ulterior că autoturismul i-a fost mutat de către muncitorii care lucrează la reabilitarea străzii.

„Am plecat vineri în Austria şi am revenit marţi după-amiază, când am avut un şoc să văd că nu mai am maşina, un Opel Corsa. În locul în care parcasem era ditamai şantierul. I-am întrebat pe muncitori dacă ştiu ceva de maşina mea şi au spus că a fost mutată, dar că nu îmi pot spune exact unde. Mi-au spus să merg prin oraş să o caut, că trebuie să fie în apropiere. Am găsit-o, dar la jumătate de kilometru distanţă, le bulevardul Revoluţiei”, a relatat Silviu Dascăl pentru Jurnal Arădean şi Aradon.

Arădeanul susţine că în momentul în care a plecat din oraş, respectiv vineri, nici Primăria şi nici firma de construcţii nu afişase vreun anunţ că vor avea loc lucrări.

„Cum se poate să se înceapă lucrări de pe o zi pe alta şi efectiv să nu fie anunţaţi locuitorii? Dacă ştiam de lucrări, parcam în alt loc, cum e normal. Din câte am înţeles de la vecini, abia pe duminică după-amiază a venit cineva de la firmă şi a anunţat, dar nu se face aşa ceva! Puteam să fiu în concediu şi să mă mai trezesc şi cu numeroase amenzi de parcare pentru că mi-a fost pusă maşina pe bulevardul Revoluţiei, unde nu aveam abonament”, a mai relatat arădeanul.

Proprietarul nu a primit explicaţii despre felul în care i-a fost mutat autoturismul, dar se bucură că nu i-a fost zgâriat sau avariat.

Poziţia Primăriei

Contrar celor susţinute de către Silviu Dascăl, dar şi alţi locuitori ai străzii, Primăria susţine că au fost anunţate lucrările prin intermediul unor fluturaşi.

“Strada este prevăzută în cadru programului finanţat de Guvernul României, PNDL I, contract care are ca data de finalizare anul 2018. Începerea lucrărilor de reabilitare a străzii N. Grigorescu a fost amânată pentru a ne corela cu intervenţiile E-on care au avut loc anul trecut şi cele ale RCS&RDS, care s-au încheiat de curând. Odată introduse cele două reţele de utilităţi, vor fi demarate lucrările de reabilitare programate de Primăria Municipiului Arad în perioada 18 septembrie – 2 noiembrie 2017. Constructorul a însţiintat din timp locuitorii străzii de începerea lucrărilor prin intermediul unor flyere prin care se solicita eliberarea părţii carosabile în vederea începerii lucrărilor”, a precizat Biroul de presă pentru Jurnal Arădean şi Aradon.

Ce a urmat…17Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor