Noi angajari la Spitalul Judetean

De Diana Dutu
1Comentariu
Noi angajari la Spitalul Judetean
Conducerea spitalului a anunţat organizarea unui concurs pentru ocuparea a 17 posturi.

ARAD. La fel cum s-a întâmplat şi la începutul anului trecut, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad organizează concurs pentru ocuparea mai multor posturi vacante. Dacă în ianuarie 2013 era vorba de cinci posturi de medic, 13 de asistent medical, nouă de infirmier etc., de data aceasta concursul se adresează exclusiv personalului mediu şi auxiliar sanitar. Au fost vacantate, în total, 17 posturi. Cinci dintre ele sunt doar temporar vacante: patru de asistent medical generalist (3 la UPU-SMURD şi unul la Blocul operator din Pţa Mihai Viteazu) şi un post de infirmier la UPU-SMURD. În ceea ce priveşte posturile vacante, „oferta” cuprinde: şase posturi de asistent medical generalist (2 la Blocul operator de la sediul central şi 4 la UPU-SMURD), trei posturi de brancardier la UPU-SMURD şi trei posturi de infirmier la Blocul operator de la sediul central.

Concursul este programat pentru data de 10 februarie, orele 9.00, urmând a avea loc la sediul spitalului. Examenul se va desfăşura în trei etape: selecţia dosarelor, proba scrisă şi proba orală (din tematica de concurs). Dosarele se depun până la data de 21 ianuarie. Candidaţii trebuie să achite şi o taxă de participare la concurs, în valoare de 50 de lei.

 

2013, bogat în angajări

În cursul anului 2013, conducerea Spitalului Judeţean a organizat mai multe concursuri prin care a încercat să rezolve (cel puţin parţial) problema deficitului de personal (acutizată după plecarea mai multor medici și asistente la spitalele din Occident). Numărul record de posturi scoase la concurs – 56! – s-a înregistrat la mijlocul anului trecut, când legea a permis spitalului să facă angajări „unu la unu” pentru tot ce a fost vacantat în 2012. Tot de record a fost vorba şi în ceea ce priveşte candidaţii, nu mai puţin de 233 de persoane intrând în competiţia pentru aceste posturi. Spre finalul anului trecut, spitalul a anunţat organizarea unui nou concurs pentru ocuparea a cinci posturi de medic.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor