Note mari pentru managerii de la județ

De Eugen Rogojan
3Comentarii
Note mari pentru managerii de la județ
Managerii Bibliotecii Județene, Complexului Muzeal și Centrului Cultural Județean au fost evaluați, în martie și aprilie.

Anunțul despre evaluarea celor trei manageri culturali aflați în subordinea Consiliului Județean Arad – Ionel Bulbuc (Centrul Cultural Județean), Doru Sinaci (Biblioteca Județeană) și Constantin Inel (Complexul Muzeal) a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă organizată marți, la Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” din municipiu.

Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, a fost cel care a vorbit despre evaluările celor trei. „Între 11 martie și 9 aprilie, cei trei manageri au fost evaluați. Această evaluare se face anual, de către o comisie formată din specialiști din domeniu. Proiectele au fost evaluate pe perioada anului trecut, iar proiectele pe anul acesta au fost apreciate de comisii, au trecut cu brio”, a declarat Răzvan Cadar, vicele CJA.

În comisia de evaluare a lui Doru Sinaci s-au regăsit cei din conducerile Bibliotecii Județene din Cluj și a Bibliotecii Județene Sălaj, în comisia lui Constantin Inel au fost cei din conducerea Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei din Cluj-Napoca și a Muzeului Județean din Sălaj, iar Ionel Bulbuc s-a bucurat de o comisie formată din doi arădeni: Daniela Pădurean-Andreica, managerul Centrului Municipal de Cultură Arad și Doru Orban, managerul Filarmonicii de Stat Arad.

Evaluările au constat dintr-un proiect de management – implementarea până acum și planurile pe anul curent – respectiv o probă de interviu. În urma evaluărilor, comisiile i-au notat cu 9,70 pe Ionel Bulbuc, de la Centrul Cultural, cu 9,95 pe Constantin Inel, de la Complexul Muzeal și cu 10 pe Doru Sinaci, de la Biblioteca Județeană.

„Chiar am observat o îmbunătățire în ceea ce privește acțiunile culturale și deschiderea de care au dat dovadă, în ultima vreme, cele trei instituții de cultură. Sperăm că și publicul a văzut aceste schimbări și că cei trei directori vor face în continuare treabă bună”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, prezent și el la conferință.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor