O armată de echipaje de intervenţie la exerciţiul ISU

De Ioana Costas
Reactualizat la:
O armată de echipaje de intervenţie la exerciţiul ISU
Echipajele internaţionale din Austria, Cehia şi Bulgaria vor participa la exerciţiul din judeţul Arad cu 134 de persoane şi 56 de mijloace tehnice.

Echipele vor intra în baza de operaţii stabilită la „Poligonul de pregătire a ISUJ Arad”, începând de joi 22 octombrie 2015. Exerciţiul va demara joi – în cursul serii. Toate echipele internaţionale de intervenţie sunt pregătite logistic pentru a se autosusţine timp de 12 zile fără a implica ţara gazdă şi beneficiază de echipamente şi mijloace de intervenţie proprii de mare capacitate în vederea desfăşurării misiunilor ce le primesc. Acest lucru înseamnă că aceste echipaje internaţionale sunt pregătite la orice zi şi din noapte să intervină în orice colţ al lumii. Inspectoratul pentru situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad va participa cu echipe de căutare – salvare pe apă, scafandrii, echipă pirotehnică, 2 ofiţeri şi 30 subofiţeri. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat” al judeţului Timiş va participa cu 7 subofiţeri 1 motopompă de mare capacitate şi 2 autocamioane de intervenţie. Pentru asigurarea logistică a exerciţiului, planificarea, coordonarea şi executarea misiunilor, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” Arad a angrenat 15 ofiţeri şi 50 de subofiţeri.
De asemenea, vor mai fost trimise în sprijin de la Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă, Bihor, Timiş şi Hunedoara autospeciale de transport, iar de la Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, Argeş, Călăraşi, Tulcea, Iaşi şi Bucureşti-Ilfov ofiţeri şi subofiţeri, aceştia îndeplinind misiuni de sprijin pentru comunicaţii şi în site-urile unde se desfăşoară operaţiuni de intervenţie.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !