Ofertă EURES: culegători de mazăre în Danemarca

De Alin Gherasim
5Comentarii
La cules de mazăre
La cules de mazăre
Sunt puse la bătaie 300 de locuri de muncă pentru care se va organiza o selecție în luna februarie.

Rețeaua EURES pune la dispoziția celor interesaţi o ofertă de 300 de locuri de muncă pentru domeniul agricol-culegător mazăre, pentru care se va organiza o selecție în luna februarie a acestui an.

Condiţii de muncă

Culegătorii vor lucra în Danemarca în perioada 20 mai 2016 – 10 septembrie 2016. Programul de lucru este de 6 zile/săptamână, în medie 30-40 ore de lucru pe săptămână. Munca începe devreme dimineața și se termină în jurul prânzului.

Vârsta minimă solicitată este de 18 ani. Este o muncă fizică grea, indiferent de climă. Experiența în munca agricolă constituie avantaj. Lucrătorii trebuie să fie motivați si flexibili în privința programului și să manifeste toleranță și respect pentru colegii din echipă.

Plata muncii se face în funcție de cantitate și în acest sens lucrătorii trebuie sa fie motivați. Salariul oferit este în jur de 0.6 euro net/kg +12,5% bani de concediu. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației daneze.

Paşi de făcut

Candidaţii trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba engleză sau română, cu poza inclusă, atât pe adresa de email: work@greenpeas.dk cât şi pentru monitorizare pe adresa simona.poting@tm.anofm.ro. Termen limită pentru trimiterea aplicaţiilor – 1 februarie 2016.

Preselecţia aplicanţilor se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor pre-selectate se va face de către consilierul EURES din cadrul AJOFM Bihor şi de consilierul EURES de la AJOFM Timiş. Selectia va avea loc la mijlocul lunii februarie, în zona de vest a ţării (Oradea şi Timişoara). Detaliile referitoare la data, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Contact

Persoanele interesate din județul Arad pot obţine informaţii suplimentare la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad, str. Călugareni, nr. 1 A, et.I, camera 23, la adresa de email a consilierului EURES: adriana.soneriu@ar.anofm.ro, sau la numărul de telefon: 0771-452447.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor