Partener de încredere pentru orice firmă

Partener de încredere pentru orice firmă
ADVERTORIAL. Dey Bodyguard Internaţional oferă servicii dintre cele mai diversificate în domeniul Security.

Arădenii, persoane fizice sau juridice, au şansa de a intra în colaborare cu o echipă ambiţioasă, care a încercat şi chiar a reuşit să schimbe modul de abordare în domeniul Security.

Înfiinţată în 2013 de Daniel Leş, SC Dey Bodyguard Internaţional pune preţ pe calitatea serviciilor prestate, dorind să construiască o legătură reciproc avantajoasă cu clienţii, pentru a fi parteneri de încredere în dezvoltarea afacerii acestora. În aest sens, clienţii Dey beneficiază de prevederile poliţei de asigurare încheiate cu societatea Groupama, în valoare de 300 000 euro pentru fiecare eveniment.

Printre serviciile oferite de Dey Bodyguard Internaţional amintim: paza bunurilor şi valorilor cu agenţi de securitate calificaţi, instruiţi şi dotaţi corespunzător activităţii pe care o desfăşoară; însoţire sau transport de valori; gardă de corp pentru anumite activităţi, manifestări sau VIP-uri; monitorizarea sistemelor de alarmă şi intervenţie rapidă cu echipaje mobile specializate; consultanţă de specialitate pentru identificarea soluţiilor optime privind paza şi protecţia obiectivelor; supravegherea video cu sisteme ultramoderne, cu camere diurne şi nocturne; instalare sisteme de alarmare antiefracţie, sisteme control acces şi video-interfoane.

Serviciile de pază pentru toate categoriile de obiective se asigură cu agenţi de securitate instruiţi, specializaţi pentru astfel de activităţi, autorizaţi de organele abilitate. Aceştia sunt echipaţi în uniforma societăţii, având însemne distincte şi dotare specifică activităţii desfăşurate. În funcţie de necesităţi, agenţii pot executa serviciul pe timp de zi, noapte sau non-stop, în incinta sau în afara obiectivului, în punctele considerate penetrabile la risc.

Dey Bodyguard Internaţional are peste 600 de angajaţi, care păzesc şi monitorizează peste 50 de societăţi comerciale din judeţul Arad, dar şi din Bihor, Alba şi Hunedoara. Cei care doresc să beneficieze de serviciile profesioniste ale Dey Security o pot face la telefonul: 0740.058197 sau la sediul situat pe strada Mărăşeşti nr. 40.