Pistru: Romanii au nevoie de o Romanie dreapta

9Comentarii
Eusebiu Pistru
Eusebiu Pistru
Candidatul ARD pentru Camera Deputaților, Colegiul 5, Eusebiu Pistru, susține că în ultimele patru luni s-a observat o degradare vizibilă a vieţii de zi cu zi.

ARAD. Eusebiu Pistru, candidatul Alianţei România Dreaptă (ARD) pentru Camera Deputaţilor în colegiul 5 Arad, consideră că investiţiile trebuie să revină în judeţul Arad, ca peste tot în România.

„Investiţiile înseamnă locuri de muncă, înseamnă dezvoltare. Statul trebuie să ajute iniţiativa privată, firmele care oferă locuri de muncă. De aici, din zona privată, vin banii şi pentru pensii şi pentru sistemul social de stat şi pentru alte finanţări ale statului, pentru sănătate şi educaţie”, a declarat Eusebiu Pistru.

Reprezentantul ARD subliniază că în ultimele patru luni s-a observat o degradare vizibilă a vieţii de zi cu zi. „De când am fost ales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean mi-am intensificat deplasările în teritoriu, pentru a verifica investiţiile derulate prin instituţia pe care o reprezint, fie că e vorba de modernizări de drumuri, de alimentări cu apă sau de electrificare. În primul rând, tot ceea ce investim înseamnă ridicarea condiţiilor de viaţă către un standard normal, pentru că e normal ca în 2012 să ai apă în casă, canalizare, curent electric, să mergi pe drumuri bune. Apoi, orice investiţie înseamnă locuri de muncă, înseamnă bani la bugetul de stat”, a mai afirmat Eusebiu Pistru.

Puterea privaților

Tot din prisma poziţiei de conducere de la nivelul Consiliului Judeţean, Eusebiu Pistru consideră că investiţiile din sistemul sanitar, de exemplu, au fost necesare, dar şi posibile, tocmai pentru că a fost încurajată zona privată.

„Consiliul Judeţean a investit foarte mult în Spitalul Clinic Judeţean. Mare parte din fonduri provin din resurse proprii, prin acest principiu al atragerii de fonduri. Am reuşit să atragem bani, care au intrat în circuitul economic şi o parte a revenit administraţiei locale. Prin ceea ce s-a întâmplat în ultimile patru-cinci luni, prin stoparea unor investiţii, judeţul nostru sărăceşte continuu”, a completat Eusebiu Pistru.

Resurse identificate

Candidatul ARD a identificat şi resursele prin care pot fi continuate lucrările începute şi pot fi începute alte investiţii. „Cea mai bună sursă de finanţare rămâne tot Uniunea Europeană. Ar trebui să intensificăm atragerea fondurilor comunitare pentru că timpul trece”, a mai afirmat Pistru, care consideră că numai cu o politică de dreapta se poate dezvolta România.

Principiile

„Românii au nevoie de o Românie dreaptă, de o politică de dreapta, prin care să promovăm principiile ca: respectul, încrederea, nevoia de muncă decentă, perseverenţa, determinarea, onestitatea, calitatea muncii, demnitatea şi satisfacţia propriului lucru, serviciul adus altor oameni şi întregii societăţi, speranţa şi caritatea, respectul faţă de interesele generaţiilor viitoare. Nu sunt doar cuvinte, trebuie să fie pentru noi baza pentru a duce România pe o cale dreaptă”, a încheiat Eusebiu Pistru.

”Prin ceea ce s-a întâmplat în ultimile patru-cinci luni, prin stoparea unor investiţii, judeţul nostru sărăceşte continuu” Eusebiu Pistru.9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor