aradon.ro Web analyticsPistru: Romanii au nevoie de o Romanie dreapta

Reactualizat la:
Candidatul ARD pentru Camera Deputaților, Colegiul 5, Eusebiu Pistru, susține că în ultimele patru luni s-a observat o degradare vizibilă a vieţii de zi cu zi.
Scris de IM:JURNAL_ARADEAN - Candidatul ARD pentru Camera Deputaților, Colegiul 5, Eusebiu Pistru, susține că în ultimele patru luni s-a observat o degradare vizibilă a vieţii de zi cu zi.

ARAD. Eusebiu Pistru, candidatul Alianţei România Dreaptă (ARD) pentru Camera Deputaţilor în colegiul 5 Arad, consideră că investiţiile trebuie să revină în judeţul Arad, ca peste tot în România.

„Investiţiile înseamnă locuri de muncă, înseamnă dezvoltare. Statul trebuie să ajute iniţiativa privată, firmele care oferă locuri de muncă. De aici, din zona privată, vin banii şi pentru pensii şi pentru sistemul social de stat şi pentru alte finanţări ale statului, pentru sănătate şi educaţie”, a declarat Eusebiu Pistru.

Reprezentantul ARD subliniază că în ultimele patru luni s-a observat o degradare vizibilă a vieţii de zi cu zi. „De când am fost ales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean mi-am intensificat deplasările în teritoriu, pentru a verifica investiţiile derulate prin instituţia pe care o reprezint, fie că e vorba de modernizări de drumuri, de alimentări cu apă sau de electrificare. În primul rând, tot ceea ce investim înseamnă ridicarea condiţiilor de viaţă către un standard normal, pentru că e normal ca în 2012 să ai apă în casă, canalizare, curent electric, să mergi pe drumuri bune. Apoi, orice investiţie înseamnă locuri de muncă, înseamnă bani la bugetul de stat”, a mai afirmat Eusebiu Pistru.

Puterea privaților

Tot din prisma poziţiei de conducere de la nivelul Consiliului Judeţean, Eusebiu Pistru consideră că investiţiile din sistemul sanitar, de exemplu, au fost necesare, dar şi posibile, tocmai pentru că a fost încurajată zona privată.

„Consiliul Judeţean a investit foarte mult în Spitalul Clinic Judeţean. Mare parte din fonduri provin din resurse proprii, prin acest principiu al atragerii de fonduri. Am reuşit să atragem bani, care au intrat în circuitul economic şi o parte a revenit administraţiei locale. Prin ceea ce s-a întâmplat în ultimile patru-cinci luni, prin stoparea unor investiţii, judeţul nostru sărăceşte continuu”, a completat Eusebiu Pistru.

Resurse identificate

Candidatul ARD a identificat şi resursele prin care pot fi continuate lucrările începute şi pot fi începute alte investiţii. „Cea mai bună sursă de finanţare rămâne tot Uniunea Europeană. Ar trebui să intensificăm atragerea fondurilor comunitare pentru că timpul trece”, a mai afirmat Pistru, care consideră că numai cu o politică de dreapta se poate dezvolta România.

Principiile

„Românii au nevoie de o Românie dreaptă, de o politică de dreapta, prin care să promovăm principiile ca: respectul, încrederea, nevoia de muncă decentă, perseverenţa, determinarea, onestitatea, calitatea muncii, demnitatea şi satisfacţia propriului lucru, serviciul adus altor oameni şi întregii societăţi, speranţa şi caritatea, respectul faţă de interesele generaţiilor viitoare. Nu sunt doar cuvinte, trebuie să fie pentru noi baza pentru a duce România pe o cale dreaptă”, a încheiat Eusebiu Pistru.

”Prin ceea ce s-a întâmplat în ultimile patru-cinci luni, prin stoparea unor investiţii, judeţul nostru sărăceşte continuu” Eusebiu Pistru.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Local

  Au fost administrate primele doze de vaccin produs de Johnson&Johnson
  70 de persoane au primit doza unică de vaccin Janssen, în cabinetele medicilor de familie din municipiu și județ. În ultimele 24 de ore, au fost imunizate 1992 de persoane, cele mai multe cu Pfizer.

  Local

  Jurnal de vaccinare: Șeitinul se imunizează cu serul Janssen
  Medicii de familie au început administrarea dozelor de vaccin Janssen. La Șeitin s-au făcut liste și medicii explică: „Este o modalitate de prevenire a bolii”.

  Local

  Supraveghere video pentru Fast Park-ul din Alfa
  Primăria intenţionează să instaleze sisteme de monitorizare şi în celelalte parcări supraetajate, pe măsură ce acestea vor fi date în folosinţă.

  Advertorial

  Comunicat de presă
  Începere implementare măsura “Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor” - VERBITA TRUCK SRL .

  ARADON Sport local

  Avem trei echipe de junioare
  UTA, Piroș și Viitorul vor reprezenta Aradul în întrecerile juvenile de fotbal feminin.

  ARADON Sport local

  Atletico 2012, medaliată cu argint
  CHEILE GRĂDIŞTEI. 24 de echipe împărţite în şase grupe au luat startul la un puternic turneu de fotbal rezervat echipelor cu jucători născuţi în anul 2012 sau mai mici.

  Local

  Miting la Judecătorie
  ARAD. Câţiva oameni s-au adunat miercuri dimineaţa în faţa Palatului de Justiţie din Arad pentru a susţine cauza lui Ovidiu Costea, poliţistul arădean condamnat pentru fapte de corupţie, care încearcă, la distanţă de cinci ani de zile de la sentinţă, să îşi dovedească nevinovăţia. 1

  Mapamond

  Cancelarul austriac, anchetat de procurori
  VIENA. Procurorii anticorupţie îl anchetează pe cancelarul austriac Sebastian Kurz în legătură cu o posibilă mărturie falsă făcută în comisia parlamentară care investighează consecinţele scandalului Ibizagate, care a dus la căderea guvernului precedent, a anunţat miercuri şeful conservator al executivului, transmite Reuters. 2

  Mapamond

  Conflictul dintre Israel şi Fâşia Gaza. Imagine emoţionanţă cu bebeluşii mutaţi din maternităţile în vizorul rachetelor
  În urma conflictului, de partea ambelor tabere, civilii sunt cei care au cel mai mult de suferit, şi, dintre ei, copiii. O imagine emoţionantă a fost surprinsă în Tel Aviv, obiectivul atacurilor cu rachete. Taţii au fost chemaţi la spitale întrucât bebeluşii lor au fost mutaţi în adăposturi antirachetă.

  aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.