Plonjon in apele prostiei

De JA- S.T.
5Comentarii
„Cât de idiot trebuie să fii ca să crezi că un partid va desfiinţa taxele şi impozitele ?”
„Cât de idiot trebuie să fii ca să crezi că un partid va desfiinţa taxele şi impozitele ?”
Având întipărită pe creier imaginea celulei sordide cu veceul sub nasul lui, în care a petrecut o noapte, Dinu Patriciu munceşte cu râvnă să îşi îndeplinească planul trasat de către cel care decide dacă va mai avea sau nu parte de acel coşmar.

Drept urmare, la ultimul barometru IMAS, comandat de ziarul Adevărul, în Capitală USL se situează abia la cota 47,6%, pe locul doi clasându – se PPDD, cu 19,8%, peste PDL, care însumează 18%. Chiar dacă presupunem că şmecherii au tăiat masiv din cifra reală a USL şi au adăugat la PDL şi PPDD nepermis de mult, tot nu poţi să nu rămâi uluit de lipsa de logică a unei mari părţi a electoratului. Pot pricepe că PDL, chiar dacă a tăiat salarii şi pensii, ajutoare şi sporuri, s – ar putea menţine undeva în zona unui 12 – 13%, asigurat de bugetarii angajaţi doar pe baza carnetului de partid, ca să primească salarii – chiar dacă sunt mici – fără să facă nimic. Un om care nu se pricepe la nimic, pentru că nu a muncit în viaţa lui, cu certitudine se va zbate pentru partidul care îi asigură acel venit.Tăierile salariilor bugetarilor tocmai pentru aceasta au fost făcute, pentru a primi în mod egal şi cei care muncesc pe rupte şi cei care taie frunză la câini, dar trudesc pentru partid. Este valabil pentru toate partidele.

Ceea ce mă îngrozeşte, însă, este scorul ilogic de mare al partidului lui Dan Diaconescu. Nu înţeleg cum poate un om normal la cap să acorde credit cuiva care pretinde că va desfiinţa taxele şi impozitele şi mă îngrozeşte gândul că soarta a milioane de oameni normali atârnă de votul unor cretini care chiar cred că Dan Diaconescu va da fiecărui român 20.000 euro. Cu atât mai înfiorător este faptul că pe listele acestui partid îşi fac loc oameni serioşi, întreprinzători privaţi, economişti chiar. Mă întreb dacă nu le crapă obrazul de ruşine atunci merg şi le spun oamenilor că Dan Diaconescu nu minte, că va face tot ce promite, că este salvatorul ţării şi alte cele. Cum vor putea să pretindă voturi de la rudele şi prietenii lor, cu care, în momentele din răgaz din campanie, vor dezbate, la o cafea sau o bere, dacă procesul lui Socrate a fost sau nu, unul politic ?

 

Taguri: , ,


5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor