Politica, mai presus de rigurozitate la CJA

De Alin Gherasim
Politica, mai presus de rigurozitate la CJA
Vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea, a pornit din nou o discuție politică în ședința extraordinară a CJA, care a avut loc marți, 16 octombrie.

Două dintre punctele de pe ordinea de zi se refereau la aprobarea documentațiilor pentru modernizarea a două sectoare de drum, respectiv Tauț-Târnova și o bucată a DJ 708, aflată în Gurahonț. Consilierul județean Petru Moț, de la PSD, a ținut să precizeze faptul că titlurile proiectelor de hotărâre nu reflectă realitatea, în sensul că sectoarele de drum care urmează să fie modernizate sunt mai lungi decât se arată în documentațiile întocmite de Consiliul Județean. „Ar fi păcat ca, din cauza unor mici greșeli de acest gen, să ratăm posibile finanțări pentru drumuri. De asta, aș dori, dacă se poate, să rectificăm titlurile proiectelor și să stabilim lungimea corectă a drumurilor care vor fi modernizare”, a declarat Moț. Sergiu Bîlcea, vicepreședintele CJA, a luat cuvântul și a pornit o tiradă politică, vizat fiind Guvernul. „Domnule Moț, vă apreciez rigurozitatea, dar vreau să vă reamintesc că aceste drumuri trebuiau modernizate prin PNDL, dar Guvernul PSD nu ne-a alocat finanțarea necesară” , a spus Bîlcea, total pe lângă precizările lui Moț. Consilierul județean a replicat doar atât: „Domnule Bîlcea, eu nu mă ocup de finanțarea proiectelor nici la Guvern, nici la Consiliul Județean. Am vrut doar să sesizez că există niște neconcordanțe, niște greșeli în ceea ce privește proiectele de hotărâre. Dar se pare că nu apreciați rigurozitatea”. În final, cu toate discuțiile de pe marginea acelor proiecte, ambele hotărâri au fost adoptate în unanimitate.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !