Posturi libere in scoli

De Monica Ardelean
Pot depune dosarele pentru catedră FOTO:FAN
Pot depune dosarele pentru catedră FOTO:FAN

ARAD. Şapte posturi sau fracţiuni de posturi sunt scoase la concurs de trei şcoli arădene. Toate, potrivit anunţului postat pe site-ul IŞJ Arad, au fost vacantate după începerea noului an şcolar. Ca atare, potrivit metodologiei în vigoare, unităţile de învăţământ sunt cele care trebuie să organizeze concurs. Au la dispoziţie 60 de zile, timp în care vor numi un profesor înlocuitor.

În municipiu

Două din cele şapte sunt la o şcoală din municipiu, Şcoala Gimnazială „Aurel Vlaicu” unde sunt vacantate 12 ore de matematică (rezervare director adjunct ) şi un post de învăţător pentru învăţământul primar cu predare în limba germană. Pentru cei interesaţi, inspecţia la clasă este programată pe 8 octombrie, de la ora 9.00 iar proba scrisă pentru 14 octombrie, ora 13.00, la sediul şcolii. Dosarele mai pot fi depuse până pe 3 octombrie.

Învăţător şi educator

Până pe 4 octombrie, cei care vizează catedrele de învăţător la şcoala Primară din Chelmac şi cele două de educator la grădiniţa din Chelmac şi Conop, precum şi cele 3 ore de religie ortodoxă la şcoala Gimnazială din Conop îşi pot depune dosarele la secretariatul Şcolii Gimnaziale „Ştefan Cicio-Pop” Conop. Inspecţia la clasa va avea loc pe 16 octombrie iar proba scrisă pe 17 octombrie.

Profesor de mate

Pentru Liceul din Cermei se anunţă catedre, e drept rezervate, pentru matematică gimanaziu (16 ore) şi pentru învăţământ primar. Inspecţia specială la clasă se desfăşoară în data de 07.10.2013 iar

proba scrisă se desfăşoară în data de 10.10.2013.

Cererile de înscriere la concurs se înregistrează la secretariatul Liceului Teoretic Cermei până pe 4 octombrie.

Rolul IŞJ Arad

Pentru toate posturile care se eliberează după începerea anului şcolar, unităţile de învăţământ au obligaţia de a anunţa orele sau postul eliberat pe site-ul IŞJ Arad. De asemenea, din partea instituţiei care conduce învăţământul arădean din comisia de organizare a concursului va face parte şi un inspector. Poate intra în concurs orice candidat care are studiile necesare pentru a-l ocupa, indiferent dacă a participat sau nu la examenul de titularizare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !