Posturi vacante la directoratul școlilor

De Eugen Rogojan
Posturi vacante la directoratul școlilor
Un total de 105 posturi de conducere a unităților școlare sunt scoase la concurs, dintre acestea 73 fiind de director și 32 de adjuncți.

Inspectoratul Școlar Județean Arad anunță că în perioada 19 iunie – 6 iulie se vor putea depune dosarele de înscriere la concursul de ocupare a posturilor vacante de directori și directori adjuncți ai unităților școlare. Acestea se pot depune la registratura inspectoratului școlar sau secretariatul unității de învățământ particular, după caz.

Dosarele vor fi constituite cu respectarea strictă a prevederilor art. 9 alin (1) din Metodologia aprobată prin OMENCȘ 3.969/30 mai 2017. Proba scrisă va avea loc în 17 iulie 2017. Metodologia de concurs, bibliografîa-cadru pentru concurs, fișele posturilor pentru director și director-adjunct, lista funcțiilor vacanțe, periaoda de înscriere și lista documentelor necesare înscrierii la concurs se afișează la sediul și pe site-ul inspectoratului școlar.

Liceele din Arad

Printre instituțiile de învățământ ce au posturi de conducere scoase la concurs se regăsesc și cele „de top” ale Aradului. Un post de director la „Moise Nicoară”, unul de director adjunct la „Ghiba” și unul de director adjunct la „Țichindeal” sunt scoase la concurs, alte instituții, precum Liceul Teoretic „Adam M. Guttenbrunn” sau Liceul Național de Informatică având scoase la concurs câte un post de director și două de director adjunct.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !