Precizări UVVG despre însuşirea limbii române de către studenţi

10Comentarii
Precizări UVVG despre însuşirea limbii române de către studenţi
„Admiterea studenților străini la Universitate a fost și este, conform legii, condiționată de dovada cunoașterii limbii române, certificat de competenţă lingvistică eliberat de o altă universitate acreditată în acest sens”, susţin cei de la UVVG.

Conducerea Universității de Vest „Vasile Goldiș” Arad a ţinut să facă precizări referitoare la calitatea cunoaşterii limbii române de către studenţii străini înscrişi la studii la UVVG, atât la programele de studiu în limba română, cât şi pentru programele de studiu în limba engleză şi limba franceză.

„Admiterea studenților străini la Universitate a fost și este, conform legii, condiționată de dovada cunoașterii limbii române, certificat de competenţă lingvistică eliberat de o altă universitate acreditată în acest sens. Mai exact, fiecare student străin înscris la universitatea noastră a făcut dovada existenţei acestui document, în condițiile precizate mai sus. Au fost organizate, de asemenea, cursuri extracurriculare de terminologie medicală în limba română pentru a sprijini însuşirea limbajului de specialitate. La fel, studenţii străini au participat la o serie de activităţi desfăşurate de Universitate în limba română, alături de studenţi români. Dacă pentru cazurile de corupție, fiecare persoană (cadrul didactic, sau orice altă profesie ar avea) răspunde INDIVIDUAL în fața legii, atunci, detaliul legat de această informație publică a necesitat lămuriri suplimentare”.10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor