Premii pentru câștigătorii concursului „Integrarea – ce înseamnă pentru tine?”

Premii pentru câștigătorii concursului „Integrarea – ce înseamnă pentru tine?”
Câştigătorii concursului de postere și colaje „Integrarea – ce înseamnă pentru tine?”, având ca temă multiculturalismul și integrarea culturală, lingvistică, socială, au fost premiaţi joi, în cadrul primei ședințe a noului CLM.

Marele premiu a fost câștigat de Răzvan Creștin, în vârstă de 17 ani, elev la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”, care a fost răsplătit cu un aparat foto și o vizită în localitatea Pforzheim din Germania, pentru a participa, alături de echipa arădeană de implementare a proiectului Easy Towns – Orașe Europene Tinere, Accesibile și Sustenabile, la un eveniment trans-național dedicat tinerilor și politicilor de tineret, ce va avea loc în luna octombrie a acestui an.

Denisa Alexandra Bratu, în vârstă de 14 ani, este câștigătoarea Premiului 1 la Secțiunea Poster A4 digital, iar Alexandra Mărcuș, studentă în vârstă de 21 de ani, câștigătoarea Premiului 1 la Secțiunea Poster A4 desen. Ambele au fost premiate cu câte un aparat foto.

Toți cei 12 finaliști au primit diplome și tricouri personalizate cu lucrările lor.

Concursul a fost organizat de Municipiului Arad, în colaborare cu Asociația Centrul Județean de Voluntariat Arad și Asociația Aspis din Arad, în cadrul proiectului „Orașe Europene Tinere, Accesibile și Sustenabile” (acronim EASY TOWNS), finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Europa pentru Cetățeni 2014 – 2020.

Ediția a doua a concursului se va intitula „Integrarea – ideile devin realitate” și se va desfășura anul viitor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !