Premiile Cupei Aradului la Ciclism

De Adriana Barbu
Premiile Cupei Aradului la Ciclism
Toate cele şase categorii (marea majoritate împărţite pe băieţi şi fete) au premii speciale pentru primele trei locuri. Spectatorii vor avea şi ei premiile lor.

Câştigătorii competiţiilor stabilite pe cele şase categorii vor fi desemnaţi la finalul numărului de ture alocat fiecăreia, în piaţa din faţa Primăriei Arad. Organizatorii au decis să acorde, în plus, medalii de participare pentru fiecare dintre cei care au decis să se înscrie în competiţie.

Dar haideţi să vedem care sunt premiile.

La categoria Family se vor premia: familia cea mai numeroasă (cu un coş de cumpărături), dar şi cel mai tânăr participant (care va primi o bicicletă). La categoria II, copii cu vârste cuprinse între 7 şi 10 ani, locurile 1, 2 şi 3 vor primi diplome şi medalii. Locul I la băieţi va primi o bicicletă, locul II o cască, locul III un bidon cu suport pentru apă, iar la fete la fel: locul I va primi o bicicletă, locul II o cască, locul III un bidon cu suport pentru apă.

La categoria a III-a, copii între 11 şi 14 ani, băieţi şi fete, premiile sunt la fel: atât la băieţi, cât şi la fete, locul I va primi câte o bicicletă, locul II câte o cască, iar locul III câte un bidon cu suport pentru apă. La categoria Open, locurile 1, 2 şi 3 se vor alege cu diplome şi medalii, dar şi cu vouchere de cumpărături materiale ciclism. Premiile sunt separat gândite pentru concurenţii băieţi şi fete (locul I câte un voucher în valoare de 300 lei, locul II câte un voucher în valoare de 200 lei, locul III câte un voucher în valoare de 100 lei).

Şi la categoria Mountainbike profi, premiile pentru băieţi şi fete vor consta în diplome, medalii şi vouchere de cumpărături materiale ciclism, dar valoarea lor e mai mare: Locul I se va alege şi la băieţi şi la fete cu voucher în valoare de 500 de lei, locul II cu un voucher în valoare de 350 de lei, iar locul III fiecare cu un voucher în valoare de 200 de lei. La categoria Cursiere premiile sunt identice cu cele de al Mountainbike: locul I voucher de 500 de lei, locul II voucher de 350 lei şi locul III voucher de 200 de lei.

Pentru spectatori

Vor fi şi trei premii speciale, dar şi o tombolă a spectatorilor, care va avea loc în Piaţa Primăriei unde se vor distribui tichete tuturor participanţilor. Spectatorii vor putea câştiga o bicicletă, o cască, un bidon cu suport pentru apă şi trei premii speciale (3 vouchere a 50 de lei fiecare).0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !