Pricesne și film la Cinema Grădiște

De Eugen Rogojan
1Comentariu
Pricesne și film la Cinema Grădiște
Cinematograful din Grădiște va fi gazdă, miercuri, 17 aprilie, a unui eveniment dedicat Sărbătorilor Pascale.

La cinematograful din Grădiște va avea loc un eveniment dedicat Sărbătorilor Pascale care va cuprinde un concert de pricesne, recital de toacă și proiecția celui mai recent film care are ca subiect viața lui Iisus Hristos, realizat în 2018. Evenimentul, intitulat generic „Cu noi este Dumnezeu“, va avea loc miercuri, 17 aprilie, de la ora 19, la Cinematograful Grădiște și va avea două părți. În prima parte este programat concertul de pricesne prezentat de Grupul psaltic „Sfântul Ioan Damaschin“, condus de preotul Gabriel Streulea. Grupul este format din studenți și absolvenți ai Facultății de Teologie Ortodoxă „Ilarion V. Felea“ din cadrul Universității „Aurel Vlaicu“ Arad. În timpul concertului, Matei Gabor, absolvent al aceleași facultăți, va prezenta un recital de toacă.

După finalul primei părți, va fi proiectat filmul „Maria Magdalena“, o producție cinematografică din anul 2018, care prezintă viața și persoana lui Iisus Hristos prin intermediul unuia dintre primii martori ai Învierii: Maria Magdalena. „Maria Magdalena este un portret autentic și uman al uneia dintre cele mai enigmatice și neînțelese figuri spirituale din istorie. În Țara Sfântă, în primul secol, o femeie tânără își părăsește micul sat și își sfidează familia ei tradițională pentru a se alătura unei noi mișcări sociale radicale. În fruntea sa este un lider carismatic, Iisus din Nazaret, care făgăduiește că lumea se va schimba. Maria Magdalena caută un nou mod de viață și o autenticitate care i se refuză de constrângerile rigide zilnice. Pe măsură ce notorietatea grupului se răspândește și tot mai mulți sunt atrași să urmeze mesajul inspirat al lui Iisus, călătoria spirituală a Mariei o plasează în centrul unei povestiri care o va duce în capitala Ierusalimului, unde trebuie să se confrunte cu realitatea destinului lui Iisus și locul ei în cadrul mișcării”, se arată în sinopsisul peliculei.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor