Prima sesiune de finanţări la Centrul Municipal de Cultura Arad

De Adriana Barbu
3Comentarii
Prima sesiune de finanţări la Centrul Municipal de Cultura Arad
© Mai marii centrului au lansat prima sesiune de finanţare Foto: A.B.
Instituţia de cultură din municipiu va finanţa ONG-urile care depun proiecte pe patru linii de finanţare.

A lansat prima sesiune de finanţări nerambursabile pentru ONG-uri, asociaţii, unităţi de învăţământ etc. Este vorba de Centrul Municipal de Cultură Arad care a anunţat săptămâna trecută că lansează „prima sesiune pentru depuneri de proiecte pentru finanțări nerambursabile pentru anul 2016, pentru cele patru linii de finanțare: Promovarea sportului de performanță, Sportul pentru toți, Cultură și Tineret”.

Pentru ce dă Centrul banii în prima sesiune? Pentru promovarea sportului de performanță depunerea proiectelor se poate face până la data de 11 martie, ora 14.00, selecţia publică urmând a avea loc ulterior. Pentru linia de finanţare „Sportul pentru toți”, proiectele înaintate de către structurile sportive fără scop patrimonial din municipiul Arad pot fi depuse până în 18 martie, ora 14.00. Cultura are timp mai mult de gândire. Selecţia publică de proiecte înaintate de către organizaţii sau asociaţii fără scop patrimonial din municipiu este 25 martie, ora 14.00, termenul limită fiind identic cu cel oferit de Centrul Municipal de Cultură Arad pentru linia de finanţare „Tineret”, destinată organizaţiilor sau asociaţiilor de tineret, fără scop patrimonial, dar și instituțiilor de învățământ de stat din municipiu.

Proiectele se pot depun la sediul Centrului Municipal de Cultură Arad, aflat pe Bulevardul Revoluției, nr. 97, ap. 4, până la data limită specifică fiecărei linii de finanțare, în plic sigilat cu ștampila solicitantului.

Anunțurile de participare și documentația necesară acestei sesiuni de finanţare, prima a instituţiei de cultură din municipiu, pot fi vizualizate şi descărcate de pe www.cmcarad.ro.

125 de proiecte

Cât de fructuoasă s-a dovedit această ofertă de finanţare nerambursabilă a ONG-urilor pe liniile de finanţare gândite de CMCA anul trecut? În anul 2015, Centrul Municipal de Cultură a finanțat peste 125 de astfel de proiecte. Deci banii centrului au avut, cu siguranţă, priză la organizaţii.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor