Primăria Arad intervine în cazul megalucrării RCS&RDS

De Valentin Goran
Reactualizat la:
12Comentarii
Primăria Arad intervine în cazul megalucrării RCS&RDS
© FOTO: Valentin Goran
Palatul Administrativ ne transmite că toate defecțiunile sesizate până acum pe șantierele RCS&RDS, au fost rezolvate în procent de 90%. De acum, în fiecare marți, problemele semnalate de arădeni vor ajunge pe „masa” constructorilor care se obligă să le remedieze.

Muncitorii au început să așeze stratul de mixtură asfaltică pe trotuarul de pe strada Crișan, segmentul cuprins între strada Tudor Vladimirescu și Bulevardul Ștefan Augustin Doinaș, miercuri, 13 septembrie, dis de dimineață. Este vorba de una dintre firmele contractate de compania RCS & RDS în cadrul megalucrării de introducere a cablurilor în subteran, ce se desfășoară pe toată raza municipiului.

Sistarea avizelor pentru săpătură

Vă aducem aminte că în urma nenumăratelor sesizări ale arădenilor, Primăria municipiului Arad a dispus sistarea acordării avizelor de săpătură firmei care execută lucrările de introducere a cablurilor în subteran până la remedierea problemelor apărute în mai multe zone ale oraşului. Atenție, avizele deja eliberate nu au fost sistate. Mai mult, Palatul Administrativ a hotărât ca în fiecare zi de marți a săptămânii, reprezentanții celor șapte firme contractate de RCS&RDS în cadrul mega lucrării de introducere a cablurilor în subteran, reprezentanți ai Primăriei Arad dar și reprezentanți ai companiilor de utilități din municipiu vor încerca să remedieze toate problemele apărute de-a lungul săptămânii.

Primăria așteaptă sesizările arădenilor

Iată ce ne spun acum reprezentanții Primăriei Arad, acum, după ce au avut loc deja două astfel de întâlniri.

„Problemele identificate în teren au fost remediate în proporţie de 90%. De abia după ce vor fi 100% rezolvate, se vor putea depune documentaţiile în vederea avizării pentru săpătură în locaţiile rămase în cadrul acestei autorizaţii. Suntem deschiși oricăror sesizări din partea cetățenilor, mai ales dacă aceştia identifică alte probleme în teren. Acesta este de fapt și rolul constituirii acestei întâlniri între toate părțile implicate”, a declarat Ralu Cotrău, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Arad.

Unde pot fi depuse sesizările?

Arădenii nemulțumiți și care observă nereguli pe șantier au posibilitatea să depună sesizările, chiar și însoțite de fotografii, la camera 5 (parter) din interiorul Primăriei Municipiului Arad. Aceste sesizări, ne-au asigurat reprezentanții Palatului Administrativ, vor ajunge pe masa de lucru a comisiei amintite mai sus ce se întâlnește în fiecare zi de marți a săptămânii.12Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor