Primaria lanseaza campania “CamAradul Sanatatii”

De Simona Butaru
Primaria lanseaza campania “CamAradul Sanatatii”
ARAD. Primaria Arad lansează o campanie de promovare a sănătații în comunitatea arădeană: “CamAradul Sănătății”. Aradenii se vor putea informa, gratuit, direct de la specialisti, pe probleme legate de sanatate.

Campania lansata de Primăria Municipiului Arad și compania de comunicare medicală HOUSTON NPA se va desfășura între 1 si 30 octombrie 2014 și presupune organizarea a două conferințe de informare pe teme medicale dedicate cetățenilor din Municipiul Arad. In 8 octombrie la Teatrul Ioan Slavici Arad, între orele 17.00-21.00 este programata conferința de informare medicală pentru persoanele cu vârste cuprinseă între 18-35 ani; si in 15 octombrie, tot aici, între orele 17.00-21.00 va avea loc conferința de informare medicală pentru persoanele cu vârsta peste 35 ani.

La aceste evenimente INTRAREA ESTE LIBERĂ, în limita locurilor disponibile. Pentru informații și înscrieri cei interesați au la dispoziție numerele de telefon 0756.055.503, 0725.221.017, 0758.098.221, 0756.076.626 și e-mailul camaradulsanatatii@gmail.com.

Antibiotice, nutritie, contraceptie…

În cadrul evenimentelor sunt furnizate informații despre prevenție, diagnostic timpuriu și tratament în cazul celor mai frecvente afecțiuni medicale întâlnire la arădeni, participanții vor primi sfaturi competente direct de la specialiști și vor afla mai multe informații despre serviciile medicale și comunitatea medicală din Arad.
Ediția de pe 8 octombrie se concentrează asupra provocărilor de ordin medical cu care se confruntă tinerii cu vârste cuprinse între 18-35 ani, subiectele abordate fiind din sfera terapiei cu antibiotice, nutriției, contracepției și planning-ului familial, infertilității, psihologiei, dermatologiei, sănătății publice.
Organizatorii își propun să confere acestei întâlniri între profesioniști în sănătate și public un caracter puternic interactiv, participanții fiind încurajați să adreseze întrebări lectorilor (Dr. Dana Negru, Erika Stark, Dr. Folescu Floarea, Dr. Cristina Gug, Dr. Cristiana Birladeanu, psiholog Alis Chivu), să profite de această oportunitate și să discute deschis despre provocările medicale întâlnite în viața cotidiană. Pe holul teatrului vor fi standuri ale autoritatilor medicale, ale asociatiilor de pacienti si ale ONG-urilor din domeniul medical din Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !