PRM a castigat lupta pe bannere

De Andreea Pintea
PRM a castigat lupta pe bannere
Afişul candidaţilor PP-DD de pe sediul PRM din municipiu trebuie înlătural de urgenţă.

ARAD. Partidul România Mare Arad a reuşit să iasă învingător din lupta dusă cu Partidul Poporului Dan Diaconescu Arad în ceea ce priveşte afişajul electoral. PRM a sesizat Biroului Electoral Judeţean faptul că pe clădirea aparţinând formaţiunii România Mare contracandidaţii de la PP-DD Arad au afişat un banner de campanie. După ce în prima fază membrii BEJ au solicitat ca cele două părţi să aducă acte prin care să poată fi dovedit dreptul de a utiliza respectiva clădiri, acum Biroul Electoral Judeţean a decis să dea câştig de cauză PRM.

„Constatând că, pe de o parte, PP-DD nu are calitate de deţinător al imobilului, iar potrivit reprezentantului PRM din cadrul Biroului electoral, acest partid a părăsit imobilul în urmă cu o lună, astfel că nu mai are calitatea de deţinător, faţă de împreujurarea că cele două partide nu au prezentat vreun înscris din care să reiasă că au calitatea de deţinător al imobilului şi apreciind că înscrisurile prezentate de către competitorul electoral PP-DD nu pot justifica vreun drept al acestuia de a dispune asupra folosinţei imobilului, admitre sesizarea în sesnul că dispune îndepărtarea afişelor electorale”, se arată în decizia BEJ Arad.

Disputele dintre PRM şi PP-DD au început în urmă cu aproximativ o lună atunci când preşedintele PRM Arad, Dorin Filip, a decis să treacă la formaţiunea condusă de către Dan Diaconescu. După plecarea lui Filip, conducerea PRM Arad a fost prealuată de către Nicu Cojocaru.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !