Procurorii din vestul ţării au un șef arădean

De Ioana Costas
Reactualizat la:
Procurorii din vestul ţării au un șef arădean
Fostul prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Marius Neculce, este noul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara.

BUCUREȘTI. Concursul pentru ocuparea postului de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara (PCAT) a avut loc la București, iar marți, 12 iunie, acesta s-a finalizat. La concurs, alături de Marius Neculce, au mai participat alți doi procurori. Concursul a demarat în luna mai, fiind organizat pe etape. Acestea au constat în examenul psihologic (scris și interviu), prezentarea unui proiect de management și examenul scris. La ultimele două, prezentarea proiectului de management și examenul scris, Neculce a obținut notele 9,53, respectiv 9,80. În urma mediei dintre cele două note, candidatul arădean a obținut cel mai bun rezultat în comparație cu contracandidații săi.
Din anul 2012, Neculce a deținut funcția de prim procuror adjunct al PCAT,iar în 15 iulie urmează să-și preia noua funcție. În perioada 2008-2011, Marius Neculce a fost prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, iar înainte de această funcție, respectiv în perioada 2004-2008, a ocupat postul de prim procuror adjunct la aceeași unitate de parchet.
Procurorul general al PCAT va coordona activitatea parchetelor din județele Arad, Timiș și Caraș-Severin.Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor