PRU Arad: PSD, „un grupuscul care mișcă pe orbită în jurul lui Falcă”

De Simion Todoca
7Comentarii
PRU Arad: PSD, „un grupuscul care mișcă pe orbită în jurul lui Falcă”
Partidul România Unită Arad ripostează dur la atacurile împotriva lui Ciprian Luca, pe care PRU îl susține pentru candidatura la Primăria Aradului și poartă negocieri pe această temă cu alte formațiuni. PRU îi condamnă pe „postacii anonimi” care „lovesc și fug”.

„Pentru anul viitor, la alegerile locale noi, cei de la Partidul Romania Unită, am anunțat că îl susținem, direct și necondiționat, pe Ciprian Luca – anunțat candidat independent pentru Primăria Arad. .. Am considerat că trebuie administrat un „antidot” chiar cu riscul de a pierde ca și voturi directe pentru partid în lipsa unui candidat propriu. Considerăm că interesul Aradului și al cetațenilor trebuie să fie primordial celui de partid. În acest sens ne-am abținut de la atacuri și conflicte cu alte partide și candidați, în vederea strângerii rândurilor, scopul fiind însănătoșirea Cetății.
Din păcate doar noi am procedat astfel. Am acceptat, până la un punct, unele atacuri și răutăți. Când am considerat că ajunge – am ripostat. Dar ne-am apărat – nu am atacat! Acum constatăm că acele mici orgolii – de care spuneam inainte – răbufnesc, iar alții nu văd dincolo de propriul ego! Nu văd că aceste lucruri ne pierd și duc la o disoluție a unei eventuale coaliții care să schimbe ceva în Arad!
Mai concret – un postac (îl știm dar nu îi dau numele ca să nu audă lumea de el!) l-a atacat pe Ciprian Luca, într-un grup de pe Facebook. Să vii să spui că Luca este omul lui Falcă denotă cel puțin rea-credință, dacă nu prostie crasă! A face un adevărat articol cu această teorie idioată deja nu mai este rea-credință și prostie – este atac în toată regula, orchestrat chiar de Falcă pentru a diminua credibilitatea singurului său contracandidat valabil. Celelalte partide așteaptă să le spună Falcă pe cine să desemneze candidat – nu cumva să îl încurce! Aici includ și PSD – care nu mai e partid, e un grupuscul care se mișcă pe orbită, în jurul lui Falcă, haotic și aproape de dezintegrarea totală (păcat de cei câțiva oameni de bună-credință din PSD care încă se mai agață de speranța unei revigorări).
Postacul de care spun face parte din echipa unui alt candidat „independent”. Ei vor binele Aradului (cică!) dar nu vor sa participe la o alianță sau coaliție pentru asta. Preferă să își satisfacă micul orgoliu de a se vedea pe un afiș, cu șanse nule, decât să pună umărul la o construcție viabilă în jurul omului care ar putea să învingă și să schimbe ceva în bine!
După o discuție cu candidatul respectiv (care a negat că ar ști de postarea respectivă sau că ar fi comandat-o) a venit promisiunea că atacul respectiv va fi șters deoarece „scopul nu este să ne atacăm între noi etc etc”. Atacul este încă acolo ! Asta spune multe despre cuvântul acelui candidat, despre ținerea promisiunilor, despre corectitudine și despre fair-play!” scriu reprezentanții PRU Arad pe facebook.

Taguri: , , ,


7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor