Săptămâna Mercedes-Benz la Arad

Săptămâna Mercedes-Benz la Arad
Auto-Schunn a organizat Săptămâna Mercedes-Benz la Arad în perioada 6 – 13 mai. Pe durata acestei săptămâni, iubitorii de automobile au fost invitați să testeze și să admire cele mai noi modele Mercedes-Benz: Noua Clasă E, Noua Clasă C Coupe și Noua Clasă GLS.

Participanții la Test Drive au participat la o tombolă care a avut premii deosebit de atractive, premiul I constând într-o excursie în Germania la Hotel Scheck Mercedes-Benz. Mercedes-Benz și AutoSchunn a lansat în cadrul acestui eveniment noul Mercedes-Benz E-Class ajuns la cea de-a 10-a generație, noul Mercedes-Benz C-COUPE și noul Mercedes-Benz GLS. De-a lungul istoriei de 130 de ani, Mercedes-Benz a setat noi standarde cu fiecare model lansat, făcând disponibile tehnologii în premieră în industria auto. Noua Clasă E este cel mai recent exemplu care reconfirmă caracterul inovator și demonstrează viziunea revoluționară pe care Mercedes-Benz o are asupra viitorului. Suntem încrezători că publicul din Arad va aprecia numeroasele opțiuni tehnologice prezente la bord, precum și confortul și siguranța care au consacrat toate modelele Mercedes-Benz.

Clasa E

Noua Clasă E este sofisticată, inspiră încredere, eleganță şi sportivitate. Comparativ cu predecesorul său, noul Mercedes-Benz Clasa E vine cu dimensiuni exterioare mai generoase.Aspectul impresionant al părţii frontale evidenţiază statutul la care aspiră limuzinele din clasa business, oferind variaţii diferite pentru fiecare linie de design şi echipare. Modelul standard afişează grilajul de radiator clasic Mercedes cu steaua amplasată pe capotă, la fel ca şi linia EXCLUSIVE – într-o variantă mai elaborată din punct de vedere al design-ului.

Noul GLS

Cu Mercedes-Benz GLS, totul pare mai ușor și relaxat: pe șosea, pe drumurile de munte, în călătoriile de afaceri sau în excursiile cu familia. Cu o maiestuozitate deosebită, noul GLS redefinește conceptul de confort. Datorită numeroaselor elemente de echipare standard sau opționale, acest SUV oferă siguranță și liniște în orice situație.

C Coupe

Noul Mercedes-Benz C Coupe combină un design incitant cu agilitatea și sportivitatea tipică unui coupe și cu o doză serioasă de „lux modern”. Cu un design extrem de atractiv, cu motorizări noi și performante, cu un interior excepțional și cu o imagine de brand din ce în ce mai puternică, noul Mercedes C Coupe se va impune pe piața specifică.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !