„Săptămâna meseriilor”

De D.A.
1Comentariu
„Săptămâna meseriilor”
Acţiune organizată de Liceului Tehnologic UCECOM „Spiru Haret” Arad.

Promovarea învățământului profesional a fost evidențiată la Liceul Tehnologic UCECOM „Spiru Haret Arad”, prin acțiunea „Săptămâna meseriilor”, desfăşurată în perioada 27-31 martie 2017.

Dintre manifestările organizate amintim „Ziua porților deschise”, care a avut loc miercuri, 29 martie, când Liceul UCECOM „Spiru Haret” Arad a fost vizitat de elevii claselor a VIII-a din județ și municipiu.

Elevii au primit informații despre oferta școlară a Liceului Tehnologic UCECOM „Spiru Haret” Arad pentru calificările profesionale de bucătar, ospătar, frizerie, coafură, manichiură-pedichiură, oferite de doamna prof. Adina Tudor, unul dintre organizatori.

Demonstrații practice

Prof. Ec. Ioan Toncian, directorul Liceului Tehnologic UCECOM „Spiru Haret” Arad, ne-a declarat: „Convingerea acestor tineri pentru educație și formare profesională, a fost demonstrată practic, de către actualii elevi și profesorii de specilitate, în cadrul laboratoarelor de bucătărie, de tehnica servirii, și a atelierelor de coafură, frizerie și manichiură-pedichiură. Informațiile despre activitățiile didactice şi extracurriculare, care se desfășoară în școala noastră au fost asortate cu degustarea produselor și asistarea la acțiuni de înfrumusețare a corpului uman, realizate de colegii lor mai mari”.

„Activitatea este parte integrantă a programului național «2017 – Anul învățământului profesional și tehnic în România» derulat de Ministerul Educației Național și Cercetării Științifice și Centrul Național pentru Dezvoltarea învățământului Profesional Tehnic”, a subliniat d-na prof. Claudia Hetco, din cadrul Liceului Tehnologic UCECOM „Spiru Haret” Arad.

Ofertă educaţională

„În urma solicitărilor pieței muncii a fost stabilită oferta educațională pentru ca elevii să beneficieze de loc de practică pe durata studiilor și un loc de muncă după absolvirea celor trei ani de învăţământ”, ne-a declarat d-na prof. Alina Rus, din cadrul Liceului Tehnologic UCECOM „Spiru Haret” Arad.

dsc_0233

dsc_0236

dsc_0265

dsc_0269

dsc_0283

dsc_0291

dsc_0310

dsc003871Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor