Se împart posturile în școli

De Monica Ardelean
Puține catedre pentru titulari
Puține catedre pentru titulari
Luni, 27 iulie are loc ședința publică de repartizare a posturilor titularizabile din școlile arădene.

Luni se impart posturile în sistemul de învățământ preuniversitar. Cei care au obținut minim nota 7 la titularizare participă la ședință public de repartizare a catedrelor titularizabile. Ședința va începe de la orele 10.30, la sediul Inspectoratului Școlar Județean . Intrarea în sală se va face în funcție de disciplină conform graficului afișate pe site-ul IȘJ Arad. Fiecare candidat trebuie să se legitimeze cu buletinul de identitate sau, dacă nu poate fi prezent, poate fi reprezentat de o altă personă, pe baza unei procure notariale prezentate în original.

Ce se împarte

Anul acesta candidații au la dispoziție 97 posturi titularizabile dar nu sunt acoperite toate disciplinele. Mai puțin de jumătate sunt la școlile din municipiu, la Liceul Teoretic „Adam Muller Gutenbrun”, la Liceul Teoretic„Iuliu Maniu” , la Clubul sportiv Gloria sau la Liceul de Arte „Sabin Drăgoi”. Deasemenea sunt câteva posturi în sistemul de învățământ preșcolar sau primar, în special pentru învățători de limba germană sau în sistemul de învățământ special. Repartizarea se va face în ordinea mediilor, în multe situații cei cu notele cele mai mari fiind singurii care au vreo șansă să prindă un post, majoritatea disciplinelor având unul sau două posturi titularizabile scoase la concurs.

Precizare

În cazul în care candidatul este absent și nici nu este reprezentat de către altcineva, el pierde șansa de a alege postul.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !