Se poate! Bogăţie de medalii la Jocurile Special Olympics

De Diana Dutu
1Comentariu
Se poate! Bogăţie de medalii la Jocurile Special Olympics
Delegaţia Integra-Asociaţia persoanelor cu dizabilităţi mentale a reprezentat cu cinste Aradul la faza naţională a competiţiei.

Mara Oprea, Samuel Tofan, Ovidiu Botaş şi Remus Varga. Ei sunt sportivii care au făcut parte din delegaţia Integra-Asociaţia persoanelor cu dizabilităţi mentale, care a reprezentat Aradul la Jocurile Naţionale Special Olympics, recent desfăşurate la Târgu Mureş. Peste 300 de copii şi tineri cu vârste peste 8 de ani, veniţi din toate judeţele ţării, au participat la competiţie.
Sportivii arădeni au concurat pe un traseu aplicativ conceput special pentru persoane cu dizabilităţi mentale, la badminton şi la înot liber. Podiumul a fost darnic pentru că toţi concurenţii au fost medaliaţi. La traseu aplicativ, Mara şi Remus au câştigat medalie de aur, Samuel medalie de argint şi Ovidiu medalie de bronz. La badminton, echipa formată din Samuel şi Remus a primit medalii de argint. La proba de 25 m înot liber, Mara a înotat pentru aur şi Ovidiu pentru argint.
Sportivii au demonstrat că pot face sport şi ei, chiar dacă o dizabilitate îi împiedică să-şi desfăşoare viaţa normal. Bucuria din ochii lor merită privită şi apreciată. Pentru că aceşti copii şi tineri oferă o adevărată lecţie de viaţă: SE POATE!1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor