Se pot consulta listele electorale

De Adriana Barbu
1Comentariu
Se pot consulta listele electorale
  Arad. Poţi verifica listele electorale. Primăria Arad aduce la cunoștința alegătorilor că au dreptul de a-și verifica înscrierea în listele electorale.

Consultarea listelor electorale permanente din municipiu de către persoanele interesate se poate face la Primăria Arad, Serviciul Administrație Publică Locală – camera 37, în zilele de luni până joi, între orele 9.00-17.00, iar vineri între orele 9.00 -14.00, pentru întreaga perioadă electorală.

În cazul constatării de erori sau omisiuni se va depune sesizare scrisă la Registratura Primăriei, termenul de răspuns fiind de maxim 3 zile de la înregistrare. Contestațiile împotriva dispozițiilor date se depun în termen de 5 zile de la comunicare și se soluționează în cel mult 3 zile de la înregistrare, de către judecătoria în a cărei rază teritorială domiciliază alegătorul.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor