Șefa Secției Penale a Tribunalului Arad a solicitat pensionarea

De Ioana Costas
Reactualizat la:
Șefa Secției Penale a Tribunalului Arad a solicitat pensionarea
© Tribunalul Arad rămâne fără șefa Secției Penale Foto: I.C.
Judecătorul Mariana Cioară, șef al Secției Penale din cadrul Tribunalului Arad, a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii eliberarea din funcție prin pensionare.

Magistratul Mariana Cioară este cel de-al patrulea din cadrul Tribunalului Arad care a solicitat în această vară eliberarea din funcție prin pensionare. Judecătorul a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) eliberarea sa din funcție prin pensionare, începând cu data de 1 iulie. Cererea formulată de magistratul arădean a fost analizată în plenul CSM. „Având în vedere că doamna judecător Mariana Cioară îndeplinește condițiile prevăzute de art. 8 alin. (3) din Legea nr. 303/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii urmează să propună Președintelui României eliberarea din funcție, prin pensionare”, se arată în hotărârea CSM din 14 inuie. Astfel, prin vot direct și secret, cu unanimitatea voturilor membrilor prezenți, plenul CSM a hotărât să propună Președintelui României eliberarea din funcție, prin pensionare, a judecătorului Mariana Cioară. Hotărârea CSM urmează să fie înaintată Președintelui României în vederea emiterii decretului de eliberare din funcție. Magistratul Mariana Cioară are o vechime în funcția de judecător de 20 de ani și 8 luni.

Judecătorul Silvia Nădăban, președintele Tribunalului Arad a fost eliberată din funcție prin pensionare – la solicitarea sa – începând cu 1 iulie 2018, decretul de eliberare din funcție prin pensionare fiind semnat de Președintele României în 26 iunie. De asemenea, judecătorii Ioan Foltean și Liliana Șodinca – ambii de la Secția Civilă II – au fost eliberați din funcție prin pensionare – la solicitare – începând cu 1 mai, respectiv 1 iunie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !