Sfaturile lui Reli. Şi tu poţi fi rafinată, elegantă, în noaptea dintre ani!

De Aurelia Gabor
Aurelia Gabor
Aurelia Gabor
E capătul anului și e normal să ne simțim epuizați și stresați. Serviciul, grijile, familia, dezamăgirile personale își spun cuvântul.

Robotizarea și despărțirea de natura-mamă lasă urme de neșters în viața noastră. Trăim de parcă ne gonește cineva de la spate, avem doar sarcini, urgențe, obligații. Facem doar ce trebuie și mai puțin ce ne place. Ce s-ar întâmpla dacă am încetini puțin ritmul, uitând de tot și să trăim, pur și simplu? E momentul să ne gândim la petrecerea de sfârșit de an.

Alege să fii comodă, elegantă, rafinată în noaptea dintre ani. Optează pentru o ținută care să te scoată din anonimat. Stilul nu are vârstă, el se construiește în timp, cu multă informație, răbdare, experiență. Unele femei știu să se îmbrace foarte bine pentru că respectă anumite reguli în alegerea unei ținute, fie ea de zi sau seară. Și mai contează felul în care „porți’’ hainele; o postură corectă, cu spatele drept, umerii trași înapoi și coborâți ajută enorm. Folosiți-vă atuurile pentru a crea o imagine care să reflecte eleganța, gusturile și personalitatea fiecăreia. Moda trecătoare, cu toate codurile ei, trebuie să servească mai întâi imaginea fiecăreia dintre noi. Suntem unice, putem deci încălca anumite reguli pentru a fi provocatoare și totuși elegante! Toate femeile sunt sau pot fi frumoase, dar puține știu să pună în valoare acest lucru, să-și exprime personalitatea, să se protejeze de ravagiile timpului, să respecte disciplina corporală zilnică făcând sport, sub toate formele sale. Să nu uităm de frumusețea interioară ce definește, până la urmă, omul din noi! Când o femeie trăiește plină de iubire și candoare, chipul și trupul ei emană inocența copilăriei. Să învățăm să fim naturale, spontane, rafinate, să dăm o notă de culoare, feminitate, fantezie și romantism ființei noastre. „O femeie superioară se comportă astfel încât să degaje în jurul ei nu numai

atracție fizică, dar și acea vrajă pe care o emană un suflet bogat, superior, fiind o oază de bucurie și armonie pentru cei dragi”.

Avem în față un nou an, un început ce trebuie să ne bucure prin șansa de a obține tot ce ne dorim. Facem planuri, visăm, trecem mulțumite peste bilanţul realizărilor din anul ce se duce, încercăm să ne ocupăm mai mult de noi, atât din punct de vedere fizic cât și emoțional.

Un an minunat vă doresc, fiecare clipă să vă fie un dar divin!

Toate femeile sunt, sau pot fi frumoase, dar puține știu să pună în valoare acest lucru”0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !