Sfaturile lui Reli. Sportul este o parte din viață, nu un lux

Sfaturile lui Reli. Sportul este o parte din viață, nu un lux
Majoritatea femeilor se ocupă de programul de gimnastică pe parcursul întregului an. Este un mod de viaţă iar rezultatele nu se lasă aşteptate.

Sunt unele persoane care, apelează la antrenamentul intensiv înainte sau după sărbători ori concediu sau cu ocazia diferitelor evenimente importante din viaţă. Total greşit! Poţi să intri rapid în formă, dar ce te faci după? Pleci în concediu şi la întoarcere desfiinţezi toate oglinzile din casă? Te măriţi, ai încăput în rochia de prinţesă la care ai visat o viaţă şi, dacă nu te antrenezi în continuare, revii la forma iniţială, obligată să porţi hainele din vechea garderobă. Merită oare? Nu ar fi mai bine să fii toată viaţa o femeie care se respectă, îngrijindu-se permanent de aspectul ei? Important este să realizezi că sportul nu este activitate de lux, este parte din viaţă, sănătate, frumuseţe, educaţie, respect.

Activitatea fizică modelează trupul, elimină toxinele din corp, respiri prin toţi porii. Excesul de apă se elimină prin transpiraţie, metabolismul este mult accelerat, arderile sunt „cu flacără”, pielea îşi schimbă aspectul. Cum să renunţi la atâtea beneficii?

Rugămintea mea este să renunţaţi doar la pungi sau folia în care vă înfăşuraţi pentru a transpira mai mult. Greşit! Lăsaţi pielea să respire. Nu vă puneţi centuri peste abdomen, muşchii trebuie să fie liberi pentru a reacţiona la exerciţii iar respiraţia trebuie să fie corectă. Echipamentul neapărat lejer, de preferinţă din bumbac, pentru a absorbi transpiraţia.

Nu vă lăsaţi obsedate de cântar, de cele mai multe ori corpul se modelează, hainele rămân largi deşi, acul acestuia se încăpăţânează să rămână pe loc. Reacţia organismului la mişcare depinde de foarte mulţi factori despre care am mai discutat. La antrenament, adesea lucrezi muşchi despre care nici nu ştiai că există. Discutaţi mereu cu antrenorul referitor la ceea ce doriţi să obţineţi şi la programul de exerciţi ce se potriveşte, la numărul şedinţelor şi durata antrenamentului. Împortant este ca activitatea sportivă pe care o practicaţi să vă facă plăcere, doar aşa va deveni un mod de viaţă. redactia.jurnalaradean@informmedia.ro

Fii toată viaţa o femeie care se respectă, îngrijindu-te permanent de aspectul tău”

Aurelia Gabor0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !