Și-a agresat sexual propriii copii şi pe fetiţa concubinei sale

De Diana Dutu
Reactualizat la:
17Comentarii
Și-a agresat sexual propriii copii şi pe fetiţa concubinei sale
Bestia cu chip de om este judecată acum pentru abominabilele fapte şi riscă până la zece ani de închisoare.

Acum au 13, respectiv 10 ani, dar sunt încă marcaţi de ceea ce li s-a întâmplat în 2012. Şi vor rămâne marcaţi toată viaţa. Pentru că aşa ceva nu se uită. Timp de trei luni de zile, în vacanţa de vară de acum cinci ani, pe când se aflau acasă la tatăl lor biologic, au fost abuzaţi sexual chiar de către cel ce ar fi trebuit să le poarte de grijă! Nu o dată, nu de două ori, ci în mod repetat. Aveau, atunci, 8, repsectiv 5 ani. Calvarul s-a repetat şi la începutul lui 2017 când, timp de patru luni, călăul i-a aplicat acelaşi „tratament” şi unei fetiţe de şase ani, nimeni alta decât fiica concubinei sale. Acum, bărbatul este judecat pentru faptele sale.

Ce spun procurorii

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au stabilit următoarele: „inculpatul Varga Andrei, tatăl biologic al minorilor V.A. şi V.A. (în vârstă de 8, respectiv 5 ani la momentul săvârşirii infracţiunilor), în perioada iulie – octombrie 2012, perioadă în care cei doi minori îşi petreceau vacanţa la locuinţa susnumitului, a săvârşit acte sexuale cu aceştia şi asupra lor – realizate atât sub imperiul constrângerii şi a stărilor asimilate acesteia cât şi profitând de imposibilitatea de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa. În acelaşi sens, perseverând în activitatea infracţională specializată, în perioada decembrie 2016 – aprilie 2017, inculpatul Varga Andrei, a întreţinut, în mod repetat, prin constrângere şi profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa, acte de natură sexuală cu minora P.D.M., în vârstă de 6 ani (la acea dată), fiica concubinei sale T. A.”

Pedeapsa: până la 10 ani

Procurorii arădeni au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Varga Andrei pentru săvârşirea a unui număr de trei infracţiuni de agresiune sexuală, dintre care două în formă continuată. Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Tribunalul Arad. Pedeapsa pe care o riscă bărbatul pentru abominabilele fapte este închisoarea de la 3 la 10 ani.17Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor