Şoimii Pâncota respiră tot mai greu

De Leo Sfara
1Comentariu
Şoimii Pâncota respiră tot mai greu
Unii spun că s-au virat banii la club, preşedintele confirmă, însă e vorba de doar 100.000 de lei. Contre în tribune, între un consilier local şi soţia unui fotbalist. Subiectul? Banii jucătorilor…

Lucrurile sunt cel puţin ciudate la Şoimii Pâncota. Fotbaliştii susţin că nu au primit salariul nici pe luna mai, dar cei de la primărie spun că banii au fost viraţi la club. Unde-s banii, unde-s banii? Asta au încercat să lămurească trei persoane, la meciul Şoimilor, cu Baia Mare. Un consilier local din Pâncota, pe nume Vasile Lupşa, a certat jucătorii pentru evoluţia lor din jocul amintit. Soţia lui Ad. Rusu l-a contrat pe om, spunând: „De ce îi certaţi, nu ştiţi că sunt restanţe financiare mari, ultimul salariu primit fiind pe luna aprilie?”. Supărat foc, după meci, Vasile Lupşa s-a luat de preşedintele Pavel Piroş, însă rezultatul final nu-l ştim. Însă, ne dăm seama că ceva nu-i în regulă, iar Şoimii Pâncota respiră tot mai greu. Ultima dovadă e aceea că echipa pleacă în ziua meciului de la Mediaş, adică vineri dimineaţa.

Piroş lămureşte misterul

Am luat şi părerea preşedintelui de la Şoimii, Pavel Piroş, care explică situaţia, dorind să o lămurească: „Da, sunt restanţe din luna mai, însă de unde să dăm bani fotbaliştilor dacă nu am primit? I-am explicat şi consilierului, cum vă explic şi dumneavoastră: am primit 100.000 de lei în ultimele luni de la Primărie. Asta, în condiţiile în care fondul de salarii pe o lună este de 80.000 de lei. Aşadar, cred că lucrurile sunt clare. Iar în acest fel vă daţi seama câţi bani am pus de la mine, căci au trebuit plătite la FRF tot felul de taxe. Plus, am dat de la mine jumătate din salariul pe luna mai. Nu vă mai luaţi după ce spune unul şi altul, pentru că nu ştiu ce se întâmplă la acest club”.

„Popa a decis ziua plecării”

Vis-a-vis de interesanta decizie de a se pleca în ziua meciului, jucătorii urmând să parcurgă 350 de kilometri cu autocarul, după care să ia masa, să se odihnească puţin şi apoi să intre în teren, Pavel Piroş a spus: „Ce-i aşa de interesant? Nu a mai făcut nimeni aşa ceva până acum? Iacă, facem noi. Iar decizia de a se pleca în ziua meciului a luat-o antrenorul Ionuţ Popa. Punct”.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor