Spaţiu gratuit pentru investitorii care vin la Petriş

De Diana Dutu
10Comentarii
Spaţiu gratuit pentru investitorii care vin la Petriş
Primăria oferă, cu titlu gratuit, spațiu construit sau teren pentru realizarea unei investiții care să creeze peste 50 de locuri de muncă pentru localnici.

Firmele dsipuse să investească în comuna Petriş sunt ofertate de Primărie. Administraţia locală le oferă celor interesaţi spațiu construit sau teren gratuit în vederea realizării unei investiții care să creeze peste 50 de locuri de muncă pentru localnici. Pe lângă aceasta, Primăria pune la dispoziţia firmelor o bază de date cu CV-urile a peste 70 de localnici care sunt în căutarea unui loc de muncă.

„Comuna Petriș pune la dispoziție, cu titlu gratuit, spațiu construit sau teren, pentru realizarea unei investiții care să creeze oportunitatea a peste 50 de locuri de muncă pentru localnici. Garantăm cooperare și sprijin din partea primăriei și a Consiliului Local Petriș, bază de date cu CV-urile a peste 70 de persoane disponibile pentru angajare” – scrie în anunțul postat de Primăria Petriș.

Despre forţa de muncă

„Comuna Petriș dispune de o forță de muncă garantată de aproximativ 100 de persoane, majoritar femei. Această disponibilitate locală poate fi dublată de forța de muncă existentă în comunele învecinate, în perspectiva unei oferte concrete de locuri de muncă în zonă. Peste 60% dintre persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au absolvit opt clase, iar un procent de aproximativ 35% au urmat cursurile unui liceu sau ale unei școli profesionale. Deși foarte puține persoane sunt calificate/atestate într-o meserie, domeniile în care se înregistrează anumite grade de experiență profesională sunt confecțiile, prelucrarea lemnului și comerțul” – se mai arată în anunțul Primăriei Petriș.

Avantaje

Potrivit reprezentanților Primăriei Petriş, firmele care vor dori să realizeze o investiție în zonă vor putea să acceseze fonduri europene pentru dezvoltarea activității economice în mediul rural. De asemenea, un alt avantaj pentru companii este acela că localitatea Petriș se află la aproximativ 25 de kilometri de autostrada A1 Deva-Nădlac.

Taguri: ,


10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor