„Strategia lui Falca e bazata pe teme false”

De Andreea Pintea
4Comentarii
„Strategia lui Falca e bazata pe teme false”
Consilierul municipal Marin Lupaş consideră că subiectele abordate de Gheorghe Falcă în strategia prezentată public, sunt teme false.

ARAD. Proiectele prezentate de primarul Aradului, Gheorghe Falcă, în faţa a peste o mie de oameni sunt criticate dur de către USL. „Prelaurea Cetăţii Aradului este un obiectiv agreat de toate partidele politice şi credem noi de toţi arădenii. În acest sens, este aberant să se propună un referendum local. Din păcate, aşa cum PSD a arătat cu argumente, preluarea Cetăţii a devenit mai dificilă după ce Gheorghe Falcă şi Guvernul PDL au semnat un protocol care obligă Aradul la un efort imposibil de realizat în perioada următoare, la construcţia a sute de apartamente pentru Armată. Mureşul navigabil este o idee care sună tentant, dar trebuie să vedem dacă este realizabilă. Ideea este să punem în valoare Mureşul, nu să îl distrugem. În fine, despre axa Arad – Timişoara administraţia locală vorbeşte deja de câţiva ani. Este interesant că autorităţile din Timişoara nu au auzit de acest proiect, ceea ce pune administraţia arădeană într-o poziţie jenantă” a spus consilierul municipal Marin Lupaş.

Alte priorităţi

În ceea ce priveşte priorităţile arădenilor, Lupaş susţine: „O prioritate în viziunea noastră este crearea de noi locuri de muncă şi ridicarea mediei salariilor. În perioada de creştere economică 2004-2009, în zona industrială Arad a apărut o singură mare investiţie, ceea ce este foarte puţin. O altă prioritate este realizarea şi aplicarea unei strategii care să conducă la scăderea preţului cheltuielilor de întreţinere. Nu în ultimul rând trebuie îmbunătăţit transportul în comun, iar străzile trebuie reabilitate. Autorităţile locale trebuie să treacă la treabă!” a spus Marin Lupaş.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor