Stresul la munca, in simpozion

De Simona Butaru
Reactualizat la:
Stresul la munca, in simpozion
Simpozion internaţional pe tema stresului la locul de muncă, la Arad.

ARAD. Sute de oameni au discutat joi despre stresul la locul de muncă. Specialişti din toate colţurile ţării, de peste hotare, manageri de firme, manageri de resurse umane, medici specializaţi pe medicina muncii, cercetători în acest domeniu, şi nu în ultimul rând inspectori de la Inspectoratele Teritoriale de Muncă din mai multe judeţe, s-au întrunit la Arad în cadrul evenimentelor organizate de ITM Arad în cadrul Săptămânii Europene pentru sănătate şi securitate în muncă.
Joi a fost organizat Simpozionul Internaţional pentru Securitate şi Sănătate în Muncă cu tema „Managementul stresului pentru locuri de muncă sănătoase”.
Lucrările simpozionului au fost deschise de insp. şef al ITM Arad – ing. Ecaterina Isac. Aceasta a subliniat importanţa manifestărilor ce marchează acest eveniment de anvergură internaţională.
La eveniment au participat şi Ciprian Georgian Dragomir – Inspector general de Stat Adjunct al Inspecţiei Muncii din România, care a precizat că stresul la locul de muncă este cauza producerii accidentelor de muncă în circa 40% din cazuri.
Emanuell Principali – specialist în prevenire, din Viterbo – Italia, a expus o parte din măsurile luate în ţara sa pe această problemă.
În cadrul acestui simpozion au participat şi au prezentat lucrări ştiinţifice reprezentanţi de marcă ai Inspecţiei Muncii din Italia, Inspecţiei Muncii Bucureşti, reprezentanţi ai Universităţii „Aurel Vlaicu” Arad, reprezentanţii unui număr de zece inspectorate teritoriale de munca din ţară şi, nu în ultimul rând, institute de cercetări, precum şi ai unor instituţii publice din ţară etc.
La finalul lucrărilor s-au înmânat diplome de participare reprezentanţilor mai multor instituţii publice, s-au înmânat diplome de excelenţă şi trofee, mai multor agenţi economici.

Taguri: , , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !