Suspendare de 6 luni pentru Catanzariti!

De Daniel Scridon
Reactualizat la:
Suspendare de 6 luni pentru Catanzariti!
Incredibil, dar adevărat. Fostul preşedinte al clubului UTA, Giovanni Catanzariti, actualmente patronul clubului cu activitate juvenilă, ACS Viitorul Arad, a primit o suspendare drastică din partea Comisiei de Disciplină a AJF Arad.

„Nebunia” a pornit în min. 83 al jocului de juniori A-1 dintre echipele ACS Viitorul Arad şi Crişul Chişineu Criş, disputat miercuri, 4 octombrie, la Sânleani. Atunci, arbitrul Radu Bîtea a trecut peste o semnalizare de ofssaid a arbitrului-asistent, considerând că mingea a venit de la adversar, fază din care a rezultat golul de 2-2 reuşit de oaspeţi. A fost momentul în care patronul Catanzariti a pătruns pe teren pentru a-i cere „socoteală” arbitrului. Bruscat, Bîtea a decis întreruperea definitivă a jocului, moment în care a fost lovit cu piciorul de Catanzariti.

Luând act de rapoartele de arbitraj şi observare (Leo Buda), Comisia de Disciplină i-a aplicat o suspendare de 6 (şase) luni şi o amendă de 1.000 lei, în plus, echipa Viitorul a fost sancţionată cu pierderea jocului cu 3-0.