TATKO inovează piața anvelopelor agricole și industriale

TATKO inovează piața anvelopelor agricole și industriale
ADVERTORIAL. Românii care lucrează în agricultură sau în sectorul industrial știu foarte bine cât e de greu să găsești într-un singur cauciuc rezistența necesară pentru a înfrunta zilnic drumurile de țară, pietrișul dintr-o carieră de piatră sau gropile din asfalt. Nimic nu e mai groaznic decât să faci pană în mijlocul pustietății sau a unui câmp agricol care trebuie să fie arat sau erbicidat la timpul potrivit. Și, de cele mai multe ori, asta se întâmplă micilor agricultori, care muncesc singuri, cât e ziua de lungă…

Pentru a evita asemenea neplăceri și pentru că mărcile de anvelope de pe piață nu făceau față decât parțial la aceste condiții vitrege de rulare, Car Group a adus în România brandul Tatko. Astfel că, din primăvara lui 2017, agricultorii și șoferii de utilaje industriale pot cumpăra anvelope agricole și industriale de la Tatko.

O caracteristică specială a cauciucurilor Tatko este cramponul vizibil mai lat și mai înalt, ceea ce le face mult mai rezistente, de unde vine și sloganul adoptat de Tatko România — Rezistență în mișcare! „Anvelopele Tatko au cramponul vizibil mai pronunțat și mai lat față de alte anvelope diagonale de aceeași mărime vândute în România. Asta înseamnă că au un grad de uzură mai mic în timp și o durată de viață mai lungă față de alte cauciucuri din aceeași categorie. Pe de altă parte, cauciucurile pe care le-am adus în aprilie 2017 pe piața din România au compoziția carcasei mult mai solidă decât a altor anvelope de pe piață. Iar talonul lor are o rezistență sporită la solicitări extreme, ceea ce-l face potrivit pentru lucrul în pădure sau pe teren accidentat”, explică Traian Niculescu, CEO Car Group.

foto-tatko-2

Convinsă de performanțele acestor noi anvelope produse în Turcia, compania Car Group a mărit miza și în domeniul serviciilor, oferind clienților Tatko cele mai mari garanții de pe piața de profil și multe alte beneficii. „La orice cauciuc Tatko comandat, clienții noștri primesc TRANSPORT GRATUIT și GARANȚIE DE SATISFACȚIE 30 de zile, pentru a monta anvelopele și a se convinge că au luat cea mai bună decizie. Și pentru că suntem siguri de performanța produselor Tatko, oferim clienților noștri încă 3 ANI GARANȚIE (cu 30% mai mult decât pentru orice alt cauciuc din țară). În tot acest timp, orice eveniment neplăcut ar întâlni, agricultorii sau șoferii de utilaje industriale primesc un alt cauciuc la schimb sau banii înapoi în 48 de ore. N-avem nicio îndoială că avem, în acest moment, cel mai rezistent produs de pe piața cauciucurilor agricole și industriale. Asta și pentru că anvelopa Tatko a fost testată de Institutul pentru Tehnologia și Testarea Cauciucului din Cehia și a trecut cu brio testul de anduranță (conform cu Directiva CEE nr. 54)”, completează Călin Achim, CEO Car Group.

foto-tatko-3

Așadar, piața anvelopelor agricole și industriale din România s-a îmbogățit cu un nou membru — mult mai rezistent și mai longeviv, ceea ce este total în avantajul agricultorilor și șoferilor de utilaje grele din România. Află toate detaliile despre noul brand de cauciucuri de pe pagina oficială a Tatko România.