Teatrul şi Filarmonica au manageri prin concurs

De Diana Dutu
Teatrul şi Filarmonica au manageri prin concurs
Bogdan Costea şi Doru Orban se vor afla în fruntea celor două instituţii de cultură în următorii trei ani.

Va fi linişte, o perioadă, în Cultura arădeană. Spunem asta cu gândul la perioada neliniştită cât la cârma Filarmonicii s-a aflat Alin Văcean, la care adăugăm finalizarea concursului pentru postul de manager la două dintre cele mai importante instituţii de cultură din Arad, Teatrul şi Filarmonica. Consilierii locali municipali au aprobat, în şedinţa extraordinară de luni, rezultatele concursului pentru cele două instituţii, proiectele de management câştigătoare şi durata contractelor noilor manageri.

Bogdan Costea, 9.14

Concursul organizat în vederea ocupării postului de manager la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad s-a derulat în perioada 28 decembrie 2017-8 ianuarie 2018. În prima etapă a concursului (analiza noului proiect de management), Bogdan-Alexandru Costea a obținut nota 9.04, iar în a doua etapă a concursului (susținerea noului proiect de management) candidatul a obținut nota 9.24. Rezultatul final al concursului a fost 9.14, Bogdan Costea fiind declarat admis. El va încheia contractul de management al managerului Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad pe o perioadă de trei ani.

Doru Orban, 8.64

Concursul de proiecte de management în vederea ocupării postului de manager la Filarmonica de Stat Arad s-a desfăşurat în perioada 18 decembrie 2017-23 ianuarie 2018. La prima etapă a concursului (analiza proiectului de management), Doru Orban a obţinut nota 8.84, iar în etapa a doua a concursului (susținerea proiectului de management) candidatul a obținut nota 8.34. Cu nota finală 8.64, Doru Orban a fost declarat admis la concurs, urmând să încheie contractul de management al managerului Filarmonicii de Stat Arad pe următorii trei ani.

Candidat unic

Nici Bogdan Costea la Teatru, nici Doru Orban la Filarmonică nu au avut contracandidat la concursurile organizate de Consiliul Local Municipal pentru ocuparea celor două funcţii de conducere.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !