IȘJ-ul, blocat în trecut

De Eugen Rogojan
Reactualizat la:
IȘJ-ul, blocat în trecut
Site-ul Inspectoratului Școlar Județean te trimite la fostul sediu al instituției, iar în ceea ce privește conducerea, „are dubii”.

Din păcate, site-ul web al Inspectoratului Școlar Județean Arad nu este unul foarte prietenos cu vizitatorii. Informația este destul de greu de găsit, aspectul paginilor este unul parcă blocat la începutul anilor 2000, când internetul abia începea să se dezvolte, iar corectitudinea datelor afișate este îndoielnică.

Sediul IȘJ versus sediul CCD

Deși noul sediu al IȘJ Arad, situat pe strada Corneliu Coposu, la numărul 26, a fost inaugurat în luna mai a acestui an, în prezența Ministrului Educației de la acea dată, Pavel Năstase, în mai multe locuri de pe pagina web, apare ca adresă a Inspectoratului vechiul sediu. Pe strada Mucius Scaevola, la numărul 9, funcționează acum doar Casa Corpului Didactic „Alexandru Gavra” Arad. Totuși, în pagina de „Contact” de pe site-ul instituției, adresa este cea corectă, menționată mai sus.

Dubii în privința conducerii

Mergând puțin mai departe pe același site al inspectoratului, la secțiunea „Curriculum Vitate”, unul dintre cele două locuri în care este afișată conducerea instituției, apare ca Inspector Școlar General al IȘJ Arad Claudius Mladin. Asta deși Mladin și-a pierdut funcția în luna august 2017, locul fiindu-i luat de către Anca Stoenescu.

În ceea ce privește cele două funcții de Inspector Școlar General Adjunct, la punctul unu figurează Nicolae Pellegrini, iar la punctul doi figurează…Tocoian Daniel Vasile. Acesta a fost Inspector Școlar General Adjunct în perioada octombrie 2016 – mai 2017, când locul i-a fost luat de Anca Stoenescu, ajunsă ulterior Inspector Școlar General delegat.

Organigrama și „noutățile”

O altă eroare „de comunicare” se regăsește și în secțiunea „Organigramă”, unde în dreptul uneia dintre funcțiile de Inspector Școlar General Adjunct stă scris numele Ancăi Stoenescu, actual Inspector Școlar General delegat. În cadrul aceleiași secțiuni, în dreptul funcției de Inspector Școlar General locul este lăsat liber, însă numărul de telefon afișat este cel al fostului „General”.

O altă „lacună” oferită de site-ul isjarad.ro este la secțiunea de „Noutăți”, unde ultimul articol este datat 3 februarie 2017.

Schimbările?

Contactați pentru a ne lămuri în legătură cu erorile afișate pe pagina de internet a Inspectoratului Școlar Județean Arad, reprezentanții instituției nu au fost de găsit, fiind, cel mai probabil, ocupați cu alte probleme mult mai grave decât aceasta.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !