Textil Shop – Modele noi de perdele si draperii pentru locuinta ta !

Reactualizat la:
Textil Shop – Modele noi de perdele si draperii pentru locuinta ta !
Apropierea sarbatorilor de iarna precum si musafirii care vor sosi in casa noastra cu acest prilej ne determina sa facem modificari ale camerei, iar cele mai eficiente sunt schimbatul perdelelor si al draperiilor.

Magazinul Textil Shop de pe str. M. Eminescu, Nr. 4 le ofera aradenilor posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de perdele si draperii la preturi fara concurenta !. Special pentru luna decembrie s-au adus o multime de modele noi de perdele si draperii !

poza1

Daca doriti o amenajare clasica pentru living sau sufragerie puteti opta pentru perdele brodate care aduc un aer elegant locuintei dumneavoastra. Noile modele de broderii sunt dispuse pe tulle si dau un aspect foarte elegant camerei. Puteti alege din peste 50 de modele si culori.

poza2

Pentru persoanele care doresc un aspect tineresc al camerei se poate opta pentru perdele inisor sau perdele din voal disponibile in peste 100 de modele si culori ! In magazinul Textil Shop gasiti inclusiv perdele din in natural care dau un aspect foarte placut camerei !

poza3

Desigur ca orice perdea trebuie asortata cu o draperie deosebita. Din magazinul Textil Shop puteti alege draperii Blackout( 3 straturi de material) ce nu permit trecerea luminii.Draperiile Blackout pot fi simple, cu dungi sau avand model. Depinde de dumneavoastra ce alegeti in functie de perdeaua pe care ati cumparat-o.

O alta categorie de draperii la moda sunt cele din tafta. Acestea sunt cu model si se asorteaza perfect cu o perdea cat mai simpla. Sunt peste 30 de modele disponibile in magazin.

Toate perdelele si draperiile cumparate din magazinul Textil Shop sunt cusute Gratuit ! Deasemenea beneficiati gratuit de sprijinul consultantilor nostrii in alegerea perdelelor si draperiilor potrivite locuintei dumneavoastra.

Magazinul Textil Shop este situat pe Str. Mihai Eminescu, Nr. 4 din Arad. Pentru infomatii suplimentare puteti vizita site-ul nostru: www.textil-shop.ro. Orarul de functionare: L-V: 10-18, S: 9-13.

Taguri: , ,