Trei Dacii noi la Verbita

De Adriana Barbu
Reactualizat la:
Trei Dacii noi la Verbita
  Arad. Cele mai noi modele de autoturisme Dacia s-au lansat joi seara la Arad, în showroomul Verbiţă. Este vorba de noile modele Logan, Sandero şi Sandero Stepway care au atras publicul prezent la manifestare nu doar prin designul lor nou, ci şi prin motorizarea economică şi interiorul atrăgător.

Într-o atmosferă relaxată, invitaţii serii au putut visa la noul Logan, berlina de familie cu linii fluide şi elegante, la noul Sandero, un vehicul de oraş compact care oferă cinci locuri spaţioase, şi, de ce nu, la noul Sandero Stepway, modelul destinat celor care iubesc aventura. Şi au putut face asta fără stres, datorită preţurilor fără concurenţă pe piaţa vehiculelor (de la 6.690 euro cu TVA inclus pentru Logan, Sandero de la 6990 euro cu TVA inclus si de la 10.800 euro cu tva inclus Stepway).

Cele trei modele păstrează AND-ul care a dus la succesul Dacia: un raport preţ-spaţiu interior fără egal, o fiabilitate dovedită şi, desigur, o ofertă imbatabilă. Acum însă abordează un nou design, mai seducător, noi prestaţii şi noi motorizări. Şi două noi nuanţe ce se adaugă în gama de culori a modelelor Dacia Logan şi Dacia Sandero: Bleu Persan şi Beige Cendre.

Cei care doresc să facă cunoştinţă cu noile modele Dacia sunt invitaţi să participe la porţile deschise “Generaţia 3D” la Sc Verbiţă SRL, de pe Calea Aurel Vlaicu, Calea Timişorii şi în Ineu până duminică, 18 noiembrie, ora 19.00.

Dacia este una dintre mărcile cu cea mai rapidă creştere a vânzărilor din ultimele decenii, cu peste 2 milioane de vehicule vândute din 2004.