Trei posturi de şefi ai CAS Arad, scoase la concurs

De Diana Dutu
3Comentarii
Trei posturi de şefi ai CAS Arad, scoase la concurs
© Casa de Asigurări de Sănătate Arad FOTO: D.D.
E vorba de posturile de preşedinte-director general, director contractări şi medic şef.

Cu o singură excepţie – funcţia de director economic –, toate celelalte posturi din conducerea Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Arad sunt scoase la concurs. E vorba, în primul rând, de postul de preşedinte-director general, ocupat actualmente de către dr. Gheorghe Domşa. El este, de altfel, singurul candidat înscris în competiţia pentru ocuparea acestui post şi a trecut cu bine deja de prima etapă, cea a selecţiei dosarelor. Concursul este organizat de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, proba scrisă fiind programată pentru ziua de 11 mai. Interviul urmează a se desfăşura în termen de patru zile de la proba scrisă şi constă în testarea, pe baza unui plan de interviu, a cunoştinţelor teoretice, practice şi a abilităţilor/ competenţelor manageriale.

Din 30 septembrie 2015, de când contractele de management ale tuturor şefilor de case judeţene de asigurări de sănătate din ţară au fost întrerupte din cauza modificării indicatorilor de performanţă, dr. Gheorghe Domşa ocupa provizoriu postul de preşedinte-director general al CAS Arad. Acum, are ocazia de a fi confirmat pe funcţie în urma concursului.

Directorii…

Tot luna aceasta, pe 15 mai, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează concurs pentru ocuparea postului de director executiv al Direcţiei Relaţii Contracuale din cadrul CAS Arad. Potrivit informaţiilor noastre, actualul interimar, jr. Bianca Găicean şi-a depus dosarul de înscriere. Ea ocupă acest post de trei ani, de când s-a pensionat dr. Stela Grada.

La sfârşitul lunii mai, pe 29, ANFP a anunţat (şi) concurs pentru ocuparea funcţiei de medic şef în cadrul CAS Arad. În prezent, acest post este ocupat de către dr. Dana Pivoda. Ea a preluat atribuţiile aferente medicului şef în luna februarie a acestui an, după pensionarea dr. Ioan Precup. Din informaţiile pe care le deţinem, dr. Pivoda nu s-a înscris în competiţia pentru ocuparea funcţiei.

Concurs naţional

Concursul pentru ocuparea postului de preşedinte-director general e organizat pentru toate cele 41 de case judeţene de asigurări din ţară. Concursul pentru postul de director executiv al Direcţiei Relaţii Contractuale acoperă CAS Alba, Arad, Bihor, Braşov şi Constanţa, în timp ce concursul pentru ocuparea funcţiei de medic şef al CAS e organizat pentru judeţele Alba, Arad, Bihor, Botoşani şi Brăila.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor